Ostaessa meikkivoidetta, toivoo tuotteen peittävän kaikki epäkohdat, pysyvän pitkään ja saavan kasvot näyttämään erityisen kauniilta. Valitettavasti toivo usein johtaa harhaan. Tuotteet toimivat vain osin niin, kuin valmistaja väitää. Pitääkö tämä paikkansa myös Estee Lauderin Double Wear Stay–in–Place meikkivoiteen kanssa?

Valmistaja kertoo meikkivoiteen pysyvät kasvoilla jopa 15 tuntia. Tämä vetoaa erityisesti niihin naisiin, joiden työpäivät ovat pitkiä, ja haluavat näyttää täydelliseltä suurimman osan päivästä. Mitä muuta? Tuote näyttää levittämisen jälkeen kuin toiselta iholta, antaa tuoretta lookkia ja luonnollisen efektin. Se ei vaihda väriä, ei paakkuunnu, eikä tahraa vaatteita (ellei halua pyyhkiä kasvojaan puserolla). Lisäksi sen tulisi antaa pitkäkestoinen efekti ja olla mukava käyttää. Valmistajan mukaan se antaa matan lopputuloksen. Toinen huomioitava Double Wear Stay–in–Place meikkivoiteen etu on sen koostumus, sillä se ei sisällä öljyisiä ainesosia. Siitä syystä Estee Lauderin meikkivoide ei tuki ihohuokosia. Tuote on tietysti myös dermatologisesti testattu. Tästä syystä viimeiseksi mainitut ominaisuudet ovat tärkeitä niille, joilla on rasvoittuva tai sekaiho. Jokatapauksessa näiden naisten on kuitenkin käytettävä lisäksi mattapuuteria.

Kuinka Double Wear Stay–in–Place foundation from Estee Lauder käytetään? Aamulla, lisäämme kosteuttavaa tai muuta voidetta, jota yleensä käytämme ihonhoitoon. Seuraavaksi levitetään pohjustusvoidetta. Tällöin Estee Lauder meikkivoide kestää paremmin, Double Wear Stay–in–Place taputellaan kasvojen iholle tai levitetään litteällä meikkisiveltimellä. Lopuksi kaikki vähäiset epäkohdat peitetään teräväkärkisellä peitevoiteella, joka tulisi tulla meikkivoiteen mukana, ohuella siveltimellä tai sormin.
Meikkivoide on pakattu läpinäkyvään, kultakorkkiseen pulloon. Kiitos läpinäkyvän pullon, on kosmetiikan määrä aina nähtävillä. On sääli, ettei Estee Lauderin meikkivoiteessa on kätevää levitintä tai annostelijaa. Kun tuotetta käyttää, täytyy sitä kaataa kämmennelle epämääräisesti, joka taas on tuotteen haaskaamista. Yhdessä pullossa on 30 millilitraa meikkivoidetta. Double Wear Stay–in–Placea ostaessa voi valita 30 eri sävyn väliltä. Näitä ovat muun muassa: Pure Beige, Bone, Pale Almond ja Sand, Ecru. Mitä tulee koostumukseen, Estee Lauderin meikkivoide on puolijuoksevaa, ja siksi helppo levittää kasvoille.