Givenchyn Éclat Matissime meikkivoide melko hyvä mattaisen lopputuloksen saammiseksi iholle. Tuotteelle on ominaista kevyt koostumus, joka ei johda ihon kuivumiseen ja samaan aikaan vähentää huomattavasti talin tuotantoa. Matta lopputulos on pitkäkestoinen, ja iholle jää korostettu ilme. Lisäksi meikkivoide sisältää sinkkiä, joka hoitaa kasvojen ihoa ja auttaa aknen ehkäisemisessä. Éclat Matissimessa on myös inkivääriä jossa on kyky pienentää ihohuokosia ja vilkastaa verenkiertoa. Lisäksi Givenchyn tuotteessa on myös SPF 20 suojakerroin joka suojaa ihoa rypyiltä ja auringon aiheuttamien pigmenttiläiskien synnyltä.

Éclat Matissimea on saatavana kahdeksaa eri värisävyä: Porcelain, Shell, Sand, Beige, Honey, Gold, Ginger ja Amber. Eli sitä on siis useissa sävyissä, jotta löytää omaa ihonsävyä vastaavan. Heti levittämisen jälkeen meikkivoide muuntuu ihon sävyyn sopivaksi luomatta naamio-efektiä, eikä se paakkuunnu tai tahraa. Mitä tulee epäkohtien peittokykyyn, se peittää värjäymät hyvin, joskin tummmemmat laikut saattavat jäädä hieman näkyviin. Éclat Matissimella saatava lopputulos vastaa luonnollista ja mattaa lookkia.

Givenchyn meikkivoidepakkaus on melko innovatiivinen. Se on pakattu mustaan koteloon. Sen yläosassa on musta muovinen osa, joka poistetaan. Sen alla on pumppupullon pää. Tuotetta pakkauksessa on 30 ml. Huolimatta sen nestemäisestä koostumuksesta, sitä on helppo laittaa kasvoille meikkisiveltimellä tai -sienellä. Toinen positiivinen asia meikkivoiteessa on, että sitä voi käyttää vuodenajasta huolimatta. Se suoriutuu tehtävästään yhtä hyvin kesällä ja talvella.

Valmistaja suosittelee käyttämään lisäksi Givenchyn muita tuotteita. Kiitos ekstrakosmetiikan, meikki näyttää todellakin kauniimmalta. Näitä muita tuotteita ovat esimerkiksi mattapuuteri, korostava peitevoide, ja puristettu puuteri jota on saatavilla neljässä eri sävyssä.