Laineet, kiharat, kiehkurat… Tiedätkö kuinka kihartaa hiukset oikein? Jos vastauksesi on ei, lue allaoleva artikkeli ja löydä käytännöllisiä vinkkejä, ja opi kihartamaan hiuksesi oikeaoppisesti.

Ennenkuin alat kihartaa hiuksiasi, ne on pakko pestä. Tällöin hiustyyli näyttää paremmalle, ja hiuskiehkurat antavat terveellisen vaikutelman. Anna hiusten kuivua, koska föönaaminen heikentää hiusta, jolloin ne katkeilevat ja tippuvat irti. Föönin käytöstä seuraa myös hiusten takkuisuutta, kuivumista ja kaksihaaraisia. Muista, että märkiä hiuksia ei saa kihartaa.

Ennen kihartimen käyttöä, lisää hyvää lämpösuojaa esimerkiksi vaahdon muodossa. Määrä riippuu hiustesi pituudesta ja tiheydestä. Valitse sen kokoinen kiharrin, joka vastaa haluamiesi kiharoiden kokoa. Mitä pienempi kihartimen halkaisija on, sitä pienempiä kiharoita saadaan. Kääri hiusosio laitteen ympärille. Älä unohda latvoja, koska tukko suoria latvoja näyttää epäviehättävältä ja tuhoaa hiustyylin kokonaisuuden. Pidä hiussuortuvaa hetki paikoillaanh. Mitä pidempään hiukset on kiedottuna kihartimen ympärille, sitä vahvempi kihara saadaan aikaiseksi.

Jotkut naiset kääntävät kiharat väärään suuntaan kasvoista, tai kaikki hiussuortuvat samaan suuntaan. Ne saavat aikaan melko oudon vaikutelman, aivan kuin ne olisivat tuulen pöyhimät. Välttääksesi tällaisen epätoivotun tuloksen, aloita hiuksiesi muotoilu tekemällä jakaus pääsi keskellä tai jommallekummalle sivulle. Kiharien täytyy jatkua pääsi taakse asti. Siksi, kierrä hiussuortuvia kihartimeen kohti pään taustaa.

Kun olet saanut kiharasi valmiiksi, on suositeltava korjata ja kosteuttaa niitä. Käytä hiuslakkaa juuritehdyn lookkisi korjailuun. Suihkuta hiusosioita 15-20 sentin etäisyydeltä. Liu’uta sormiasi hiuksien läpi, koska kampaaminen saattaa tuhota kiharoiden rakenteen. Lopuksi, lisää öljyä tai kosteuttavaa hoitoainetta valintasi mukaan. Voit myös suihkuttaa kiharoille kiiltävä hiussuihketta.