Saasteet, savusumu, pakokaasun, aurinko… Tällaista on isossa kaupungissa asuminen. Onko meillä mitään suojaa näitä hirveitä uhkia vastaan, jotka vaanivat ilmassa aikoen hyökätä kallisarvoisen ja herkän kasvojemme ihon kimppuun? Vaikuttaisi siltä, että vastaus on positiivinen. Täältä tulee Clarins-brändi, ja sen kevyt, urbaani, aurinkosuoja SPF 50, V Plus Anti – Pollution. Clarins saapuu pelastamaan!

Ensimmäisenä mainittakoon, että tuote on tarkoitettu normaalin, kuivan, rasvoittuvan tai sekaihon hoitoon. UV Plus Anti – Pollution antaa suojaa auringon säteilyä, vapaita radikaaleja ja kaikenlaisia muita saasteita vastaan. Lisäksi voide suojaa ihoa väriläiskiltä, rypyiltä, arvilta ja ikääntymisen ensimerkeiltä. Clarinsin UV Plus Anti – Pollutionia suositellaan käytettäväksi joka päivä muiden kosmetiikka- tai ihonhoitotuotteiden kanssa.

UV Plus Anti – Pollutionin koostumuksesta voi löytää orgaanista haavayrttiuutetta ja cantloupe-meloniuutetta. Haavayrtti on tunnettu sen lääkinnällisistä ja terveellisistä ominaisuuksista. Se sisältää eteerisiä öljyjä ja saponiineja, joilla on antibakteerisia ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Lisäksi haavayrttiuute auttaa haavoja paranemaan nopeammin, ja vähentää ärsytystä. Cantaloupe-meloni taas minimoi ikääntymisen ensimerkkejä ja ihon epäkohtia jotka johtuvat haitallisista ulkoisista tekijöistä. UV Plus Anti – Pollutionissa on myös korkea aurinkosuoja SPF 50 joka suojaa ihoa auringon säteilyltä.

Seuraavaksi Clarinsin UV Plus Anti – Pollutionin ulkoisesta olemuksesta. Tuotetta on saatavilla 30 ml valkoisessa pullossa. Lisäksi sitä on saatavilla kolmessa eri sävyssä: Transparent, Rosy Glow ja Fairness. Tuote levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Se ei myöskään jätä valkoisia paakkuja iholle eikä paljasta ihon kuivia kohtia. On suositeltavaa tehdä ihon kuorinta ensin, jotta UV Plus Anti – Pollution levitäyttyy ja imeytyy tehokkaasti.