Kesä ei ole kaukana. Auringonotto ja makoilu merenrannalla ovat usein mielessämme. Periaatteessa auringonotto tekee hyvää organismeillemme, mikäli sen tekee viisaasti. Tällöin tulee muistaa suojautua auringolta kunnollisesti. Pharmaceris Sun Protect 50+ auttaa ehdottomostasti tässä haastavassa tehtävässä.

Kuten sanotaan, ’liika on liikaa’. Tämä pätee myös auringonottamiseen. Yleisesti ihminen tarvii aurinkoa D-vitamiinin tuottamiseen. D-vitamiinia taas tarvitaan luille ja ihon oikeanlaiseen toimintaan. Optimaalinen aurinkoannos ihmiselle on suunnilleen puoli tuntia päivässä. On ihanteellista altistua auringolle tuon ajan iltapäivän tunteina. Täytyy muistaa, että mitä pidempään oleilemme pihalla, sitä vaarallisempaa se saattaa olla terveydellemme. Usean tunnin mittaiset aurinkokylvyt johtavat kuivumiseen, pigmenttiläiskiin tai jopa kiehumiseen ja ihosyöpään. Joten mitä tulisi tehdä, jotta voisi ottaa aurinkoa pitkäkestoisesti ja turvallisesti? Vastaus on yksinkertainen. Täytyy lisätä sopivaa aurinkosuojaa.
Pharmaceris on luonut Hydro-Lipid Protective Face Cream Sun Protect 50+.

Tuotetta suositellaan aikuisille ja lapsille. Tuotetta ei saa käyttää pikkuvauvoille, jotka ovat alle 6 kuukauden ikäisiä. Tuotteella on korkea aurinkosuoja – SPF 50+. Tuotetta suositellaan erityisesti niille, joilla on herkkä ja ongelmallinen kasvojen iho. Tuotteen tärkein tehtävä on estää auringonpolttamat, kuivuminen ja väriläiskien syntyminen. Pharmacerisin tuotteen suuri hyöty on myös se, että sitä voivat käyttää ihmiset joille on tehty erilaisia dermatologisia toimenpiteitä.
Kuinka Pharmaceris cream 50+ toimii? Tuote heijastaa auringonsäteitä kiitos UVA ja UVB suojan. Jokatapauksessa, korkeat suojakertoimet eivät ole ainoita, jotka toimivat. Melko tärkeässä roolissa ovat myös muut ainekset. Esimerkiksi titaanidioksiki suojaa kasvojen ihoa ikääntymiseltä, ja estää ryppyjen ja auringon tekemien pigmenttiläiskien muodostumista. Karitevoi taas helpottaa ärsytystä ja ravitsee ihoa. Kosmetiikka ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita, on hypo-allergeeninen ja hellävarainen iholle. Sun Protect 50+ ei myöskään sisällä väriaineita tai tuoksuja.

Pharmaceris voidetta laitetaan kasvojen iholle n. 30 min ennen auringonottoa. Tuotetta täytyy lisätä joka toinen tai kolmas tunti ja jokaisen aurinkokylvyn tai uimisen jälkeen. Hydro-Lipid and Protective Face Cream Sun Protect 50+:lla on myös muita merkittäviä etuja jotka täytyy mainita. Ensinnäkin, se imeytyy kunnolla. Toiseksi, se ei jätä valkoisia laikkuja. Kolmanneksi, iholle ei muodostu paakkuja tai öljyistä kerrosta. Viimeisenä tietoiskuna Pharmacerisin tuotteesta, yhdessä putkilossa on 50 millilitraa Sun Protect 50+ voidetta.