Ei vain peitä ihon epäkohtia, vaan myös naamioi. Mitä se on? Se on Make Uo For Ever brändin HD meikkivoide, joka tarjoaa meille näkymätöntä suojaa. Näissä olosuhteissa meillä on 2 in 1-tuote – naamioi pigmenttiläiskiä, ryppyjä ja katkeilleita verisuonia, sekä luo niin sanotun meikki ilman meikkiä-efektin.

HD foundation peittää pienet epäkohdat, silottaa ihoa ja tasapainottaa ihonväriä. Tuote antaa läpikuultavan tuloksen, joka tarkoittaa, että meikkivoiteen sävy sulautuu ihon sävyyn, jolloin siitä tulee näkymätön ja huomaamaton. Toisin sanoen se meikkaa jättämättä meikattua lopputulosta. Lisäksi se imee ylimääräisen talin, näyttää matalle ja peittää epäkohdat tehokkaasti. Muita hyötyjä on, että tuote kestää iholla pitkään ja on tehokas (yksi pakkaus sisältää 35 ml tuotetta.) On tärkeä tietää, että HD foundation ei tuki ihohuokosia, ei korosta ihon kuivia kohtia ja sillä on hypo.allergenisia piirteitä. Jokatapauksessa, HD foundationilla on myös huonojakin puolia. Esimerkiksi jos sinulla on rasvainen iho, sinun täytyy viimeistellä meikkisi mattapuuterilla, ja huonointa tässä on se, että puuteria täytyy lisätä muutaman kerran päivän aikana. Myös päivittäinen käyttö kuivattaa kasvojen ihoa, ja ajan kuluessa meikkivoide ei näytä yhtä tyrmäävältä, kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Eräs toinen haitta on se, että HD foundation saattaa muuttaa väriään päivän aikana.

Seuraavaksi asiaa tuotteen fyysistä piirteistä. Make Up For Everin HD foundation tulee läpinäkyvässä pumppupullossa. Tällälailla tuotetta saa oikean määrän, joka riittää peittämään kasvot yhdellä kerroksella. Tietenkään kukaan ei halua meikkivoidenaamiota kasvoilleen. Lisäksi HD foundationia on saatavilla useina eri sävyinä, esimerkiksi: pink porcelain, ivory, flesh, desert, almond, vanilla, golden honey, brown ja coffee.Koska HD foundationia on saatavilla niin monissa sävyissä, on siitä ideaalista valita itselleen sopiva. Kuinka se onnistuu? Laita leuallesi muutamia eri sävyjä ja aloita tarkkailu. Se, joka sulautuu ja vastaa ihon väriä on paras vaihtoehto sinulle. Lisäksi on mainitsemisen arvoista, että meikkivoiteen tulisi olla yhtä tai kahta sävyä vaaleampi kuin oma ihonvärisi.