Etsitkö korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa? Kokeile arganöljyä – yksi maailman eksklusiivisimmista ja arvostetuimmista öljyistä. Kun koet, miten hämmästyttäviä vaikutuksia se voi tarjota, ostat sitä jatkossa aina vain uudestaan ja uudestaan! Mutta kuinka valita markkinoiden paras arganöljy? Ehdotuksemme sinulle: kokeile todella suosittua NANOIL Argan Oilia. Tämä korkealaatuinen tuote tarjoaa lukuisia etuja, kun otat sen osaksi kauneusrituaaliasi.

Nestemäistä kultaa suoraan Marokosta: 100-prosenttisesti aitoa arganöljyä NANOILILTA.

Tiesitkö, että kaikista arvokkainta arganöljyä uutetaan biologisesti puhtailla alueilta Marokossa kasvavista puista? Koska tätä öljyä kunnioitetaan ja vaalitaan Marokossa, kutsuvat paikalliset sitä nestemäiseksi kullaksi. Nimitys ei liity pelkästään siihen, että se on yksi Marokon tärkeimpiä vientituotteita, vaan myös öljyn uskomattomiin vaikutuksiin (myös sen kaunistaviin ominaisuuksiin) ja hyötyihin. Marokkolaiset ovat luonnollisestikin asiantuntijoita arganöljyn uuttamisessa siten, että se se säilyttää kaikki sen hyödylliset ominaisuudet. He ovat nimittäin tehneet sitä jo vuosikausia. He puristavat öljyn käsin, eivätkä todellakaan anna sen käydä läpi mitään kemiallisia prosesseja, kuten puhdistusta. NANOIL tarjoaakin 100-prosenttista marokkolaista nestemäistä kultaa – täysin luonnollinen, huippulaadukas apuri kauneudenhoitoon, joka käy niin hiusten että ihon hoitamiseen!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

NANOIL: arganöljyn biokemiallinen koostumus

Koska arganöljyä on tutkittu tarkasti, voimme kertoa, että Nanoilin arganöljy sisältää kaikki tärkeät ainesosat, kun haluat saavuttaa paremman ihon tai hiukset, ja näitä ovat muun muassa:

  • E-vitamiinia, joka tunnetaan myös nuoruuden vitamiinina. E-vitamiini on vomakas antioksidantti, joka neutralisoi vapaiden radikaalien haittavaikutuksia.
  • Karoteenit parantavat puolestaan ihon sävyä, tasoittavat epidermistä kerrosta ja stimuloivat tehokkaasti kollageenin tuotantoa.
  • Rasvahapot, lähinnä omega-3 ja -6, varmistavat solujen moitteettoman toiminnan ja palauttavat iholle hämmästyttävää kimmoisuutta.
  • Polyfenolit, antioksidantit, jotka suojaavat ihosoluja vaurioilta ja edistävät niiden korjautumisprosessia.
  • Skvalaani, eli ihmisen talin ainesosa, säätelee sen määrää, kosteuttaa ja ehkäisee liiallista rasvoittumista.
  • Fytosterolit ovat kasviperäisiä ainesosia, jotka vahvistavat ihon omaa suojamuuria.

Miten NANOIL ARGAN OILIA tulisi käyttää?

Tämän öljyn loistavia ja ravitsevia ainesosia arvostavat jopa kosmetologit, mutta ne eivät ole arganöljyn ainoa valtti. Sillä voimme käyttää sitä kirjaimellisesti koko vartalolle, kuten hiuksiin, ripsiin, kulmiin sekä myös kynsiin!

Arganöljyn säännöllinen käyttö osana hiustenhoitoa tekee hiuksistasi taas vahvemmat, kimmoisammat ja täynnä upeaa kiiltoa. Hiusten hoitaminen öljyllä on tehokkaampaa kuin hiusnaamiot tai muut hoitoaineet, koska sitä voidaan levittää myös suoraan päänahkaan. Se puhdistaa hiuspohjaa, stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee samalla hiustenlähtöä. Se on erinomainen keino hoitaa kausittaista hiustenlähtöä. NANOIL ARGAN OIL elvyttää myös värjättyjä hiuksia, vahvistaa latvoja ja estää kaksihaaraisten syntymisen.

nanoil ARGANÖLJY

Yritätkö saada häivytettyä selluliittia ja raskausarpia tai haluatko yksinkertaisesti vain saada ihostasi taas nuorekkaan ja kimmoisan? Hiero arganöljyä suoraan sellaisena ihoosi, käytä sitä hierontaöljynä tai sekoita sitä muutama tippa vartalovoiteeseen. Öljy auttaa sinua taistelussa selluliittia ja kauneusvirheitä vastaan. Sillä on kiinteyttävä ja korjaava vaikutus, ja se jättää ihon pehmeäksi ja silkinsileäksi.

Voit käyttää arganöljyä myös kasvohoidossa – NANOIL Argan Oil sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille! Lisää muutama tippa kasvovoiteeseen tai sekoita sitä meikkivoiteen joukkoon saadaksesi virkistyneen ja hehkuvan lopputuloksen. Käytä sitä myös silmien alla olevalle iholle päästäksesi eroon pienistä juonteista. Äläkä unohda levittää kevyesti painellen tippa öljyä ripsiin ja kulmakarvoihin – se vahvistaa niitä ja saa ne kasvamaan pidemmiksi!

NANOILin arganöljy on myös loistava jalkojen, käsien, kyynärpäiden ja kynsien hoitoon. Voit unohtaa kuivan ihon kantapäissä, karheat kyynärpäät ja hauraat kynnet! Nanoil auttaa sinua parantamaan ulkonäköäsi päästä varpaisiin!

Lisätietoa saat osoitteesta nanoil.fi.