Jos etsit parasta palauttavaa, suojaavaa ja kaunistavaa tuotetta hiuksillesi – sinun on harkittava luonnollisia öljyjä.

Vain nämä tuotteet voivat ravita hiuksia vaurioittamatta niiden terveyttä ja kauneutta.

Hiusöljyt – mitä ne ovat?

Hiusöljyt pystyvät tunkeutumaan ihoon – hiustuppiin ja hiusten suojakerrokseen, elvyttämään ja tarjoamaan monipuolisen hiustenhoidon. Öljyt tunnetaan aitoina ja luonnollisina terveyttä sekä kauneutta hoitavina eliksiireinä. Nämä öljyt uutetaan kylmäpuristamalla siemeniä, kiviä ja kukkia, jotka tunnetaan vahvoista palauttavista ominaisuuksistaan. Hiusöljyt ovat luonnollisia sekä turvallisia, eikä niissä ole parabeeneja tai silikoneja.

Öljyt ovat voimakas ase taistelussa kauniiden hiusten puolesta. Jos haluat sotia jokaista vaurioitunutta hiusta vastaan, käytä markkinoiden parasta hiusöljytuotetta.

Hiusöljy – miksi sinun tulisi valita Nanoil?

Nanoil – tuotteiden valmistaja on ottanut tämän hiustuotteen luonnin vakavasti ja ammattimaisesti. Merkki on keskittynyt kolmeen tavalliseen hiustyyppiin, jotka kaikki tarvitsevat erilaista hoitoa sekä erilaisia hoitoa voimistavia öljyjä ja ainesosia. Lisäksi, Nanoil ei sisällä yhtään hiuksille haitallisia tai päänahkaa kuivaavia vaurioittavia, komedogeenisiä tai myrkyllisiä ainesosia.

Nanoil hiusöljy tulee yllättämään sinut innovatiivisilla ja uniikeilla ainesosilla, jotka vaikuttavat suoraan päänahkaan ja hiustuppiin – stimuloiden niitä ja aloittaen hiuskasvun. Korkealaatuiset ainesosat kykenevät stimuloimaan tähän mennessä epäaktiivisia hiustuppia. Hiuksesi tulevat muuttumaan paksummaksi ja tuuheammaksi.

Nanoil on ainoa hiusöljy, joka tarjoaa niin tarkoin valittuja ainesosia. Se vaikuttaa uskomattomalta. Täydellinen yhdistelmä aineosia sopivat hiustyypillesi (hiusten huokoisuuteen).

terveet hiukset hiusöljyllä Nanoil

Nanoil – hiusten huokoisuuteen sopiva luonnollinen hiusöljy

Nanoil on analysoinut hiusten ravitsemista syvällisesti. On olemassa kolme hiustyyppiä (tai kolme huokoisuustyyppiä), eli Nanoil on luonut kolme hiusöljyversiota. Jokainen versio on vastuussa eri huokoisuudesta.

Nanoil verkkosivulta voi löytää lisätietoa hiusten huokoisuudesta. Voit selvittää, miten huokoisuus määritellään ja mikä öljy sopii hiustyypillesi.

Lisäksi, eri huokoisuustyyppien kuvaukset esitellään korkealaatuisilla kuvilla.

On korkea aika hemmotella hiuksiasi laadukkaimmalla hiustenhoidolla!

Nanoil hiusöljy – miksi se vie voiton

  • Nanoil – korkealaatuisia luonnollisia öljyjä, täydellinen kaikille kolmelle hiustyypille. Öljyt vaikuttavat päänahan kuntoon positiivisesti, suojelevat hiuksia vaurioilta ja suojaavat juurista latvoihin.
  • Nanoil hiusöljy ravitsee hiuksia, hiustuppia sekä päänahkaa hallitsemalla päänahan prosesseja.
  • Se ei sisällä parabeeneja, silikoneja, alkoholeja tai muita komedogeenisiä ainesosia.
  • Nanoil hiusöljy sisältää myös UV-filtterin, joka suojaa hiuksia auringonvalon vaurioittavalta toiminnalta.
  • Nanoil hiusöljy sisältää innovatiivisia ainesosia, jotka parantavat ja nopeuttavat hiusten kasvua sekä tuuheuttavat (baicapil ja kerastim ainesosien ansiosta).
  • Jokainen kolmesta Nanoil -versiosta on yhdistelmä hiusten tarpeisiin keskittyviä ainesosia.
  • Jokainen Nanoil -versio sisältää hiuksia kaunistavia ja hiuskasvua parantavia aineosia. Näitä ovat: vitamiinit, pantenoli, keratiini, silkki ja lanoliini.
  • Nanoil hiusöljy on luotu pienintäkin yksityiskohtaa ajatellen. Se tulee elegantissa ja tyylikkäässä sylinterimäisessä lasipullossa. Pullossa on pettämätön pumppu, joka annostelee öljyn tarkoin.
  • Yksi Nanoilin parhaista ominaisuuksista on loputon määrä käyttötapoja. Sitä voi käyttää hiusnaamiona, intensiivisenä hoitona yön yli tai seerumina kuiville tai kosteille hiuksille. Se voi myös toimia muotoiluvoiteena, kaunistavana emulsiona, suojana kuumuudelta tai hiustenhoitotuotteena. Se on ikoninen kauneustuote, joka jättää muut hiustenhoitotuotteet jälkeensä.