Retinoli on tärkeä ainesosa päivittäisessä ihonhoidossa, etenkin ikääntyvälle iholle. Miten A-vitamiinia käytetään oikein? Helpoin tapa on valita todistetusti toimiva, retinolia sisältävä seerumi – kuten Nanoil Retinol Face Serum – anti-age tuotteiden parhaimmistoa.

Miten ikääntyvää ihoa hoidetaan?

Täytettyämme 25 (toisten lähteiden mukaan 30), kollageenin ja elastiinin – eli kahden ihon kimmoisuutta ylläpitävän proteiinin – tuotanto vähenee. Myös hyaluronihapon – eli luonnollisen kosteuttajan – määrä vähenee. Tuloksena ihosta tulee eloton, väritön ja kuiva sekä alkaa vähitellen veltostua. Ensimmäiset rypyt ilmestyvät ja pigmenttiläiskiä alkaa ilmestyä. Tältä ikääntyvä iho näyttää.

Minkälaista ihonhoitoa ikääntyvä iho sitten tarvitsee? No tehokasta! Ehkäistäksemme ennenaikaista ikääntymistä, iholle on tarjottava nuorekkuutta ylläpitäviä ainesosia. Retinoli, tai A-vitamiini, on yksi parhaista vaihtoehdoista. Siinä on voimakkaimmat vaikutukset, kun sen yhdistää kevyeen, hyvin imeytyvään ja tiivistettyyn seerumiin.

@nanoil.official#nanoil #retinol #skincare #skincaretips #fyp

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Nanoil Retinol Face Serum

Tämän takia Nanoil loi retinolia sisältävän kasvoseerumin – he osaavat ennustaa naisten tarpeet ja tarjota aitoa, pitkäkestoista nuorekkuutta luonnollisesti!

Nanoil Retinol Face Serum on kevyt vesipohjainen tuote, jota voi käyttää ihotyypistä huolimatta, mutta se on erityisesti suunnattu ikääntyvälle iholle. Lasinen 50 ml pullo sisältää nestettä, jonka pääainesosa on A-vitamiini. Vitamiinin ansiosta tämä versio Nanoil -seerumista (brändillä on neljä erilaista seerumia) tuo loistavia tuloksia:

  • se vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihonsävyä
  • se kaunistaa kasvoja ja tekee ihosta kimmoisamman
  • se ehkäisee ryppyjä, silottaa ihoa ja tuo esiin ihanan eloisuuden

Seerumin käytöstä syntyy tietenkin monia muita hyviä puolia. Nanoilin käyttämässä retinoliseerumissa on runsaasti yksittäisiä ainesosia, eli se toimii syvällä ihon pinnan alla ja ratkaisee useita iho-ongelmia yhdellä ainoalla ainesosalla – A-vitamiinilla.

Mitä Nanoil Retinol Face Serum sisältää?

A-vitamiini on tietenkin kaikkein tärkein ainesosa. Riittävä määrä vitamiinia taistelee todistetusti ikääntymistä vastaan. Ainesosa saattaa aiheuttaa epäilystä, sillä se voi liikaa käytettynä ärsyttää ihoa. Seerumia voi kuitenkin käyttää huoletta.

Nanoilin seerumi yhdistää A-vitamiinin Punarnava -kasvin juuriuutteeseen. Punarnava tarkoittaa kirjaimellisesti ”kehoa nuorentava kasvi”. Kasvi on vahva antioksidantti ja se tukee retinolin anti-age ominaisuuksia sekä jättää ihon levänneeksi ja raikkaaksi. Kaksikko takaa vahvan anti-age vaikutuksen ja hellävaraisen ihonhoidon yhdessä tuotteessa. Tehokkaasti ja luonnon innoittamana.

Ainesosat ovat Nanoil Retinol Face Serumin salaisuus. Tämä todella kevyt, erinomaisesti imeytyvä kasvoseerumi kulkeutuu sellaisiin ihokerroksiin, joihin kasvovoide ei koskaan pääse. Kaikista hyödyistä voi nauttia seuraamalla tätä ohjetta:

  1. Pese meikki huolellisesti ja puhdista kasvot niin, että seerumi imeytyy ihoon helposti
  2. Taputtele ja hiero muutama tippa seerumia ihoon
  3. Käytä kasvovoidetta suojakerroksen luomiseksi ja seerumin anti-age vaikutusten tukemiseksi

Nanoil Retinol Face Serum arvosteluissa

Markkinoilla on monia muita anti-age tuotteita mutta Nanoilin retinoliseerumi on selvä voittaja arvostelujen perusteella. Kuluttajat rakastavat sitä sen keveyden ja tehokkuuden ansiosta. Nanoil tuo naisten kotiin ja päivittäiseen ihonhoitoon pienen määrän luksusta. Mikäli sinuakin kiinnostaa tuotteen upeat vaikutukset, käy sivustolla www.nanoil.fi ja valitse yksi Nanoilin neljästä seerumista – nuorentavat vaikutukset saa aikaan retinoliseerumilla. Täydellinen ikääntyvälle iholle.