Se lisää meikkivoiteen kestävyyttä, tasoittaa ihonsävyä, peittää epäkohtia. Mitä se on? Pohjustusvoidetta! Ja mikä niistä on paras? Ehkäpä Lancomen Visionnaire-sarjan [1 Minute Blur]?

Mitä meikinpohjustusvoiteet yleensä ovat?

Pohjustusvoide on yksi niistä tuotteista, jotka täytyy ahtaa jo täyteen meikkipussiin mukaan. Jokatapauksessa tätä tuotetta levitetään kasvoille kasvovoiteen jälkeen, ennen meikkivoidetta. Kiitos tämän kosmetiikan, meikkivoide pysyy pidempään kasvoillamme. Lisäksi se parantaa ihon ulkonäköä, tasoittaa sitä, peittää epäkohtia, vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja saattaa myös silottaa ihoa. Tällaiset kosmetiikkatuotteet saattavat myös vähentää ärsytystä ja auttaa parantamaan aknea sekä ihon monivärisyyttä. Tämä on mahdollista pohjustusvoiteessa käytettävän silikonin ansiota.
On yleisesti suositeltavaa valita pohjustusvoiteen sävy joka vastaa ihon sävyä ja tyyppiä. Siitä syystä kaupat tarjoavat seuraavanlaisia pohjustusvoiteita: korostava, UV suojan antava, matoittava, katkenneet verisuonet tai aknearvet peittävää. Kemikalioiden hyllyt ovat myös täynnä universaaleja tai normaalille iholle tarkoitettuja pohjustusvoiteita. On myös jopa pohjustusvoiteita sellaisille, jotka eivät osaa päättää minkätyyppistä kosmetiikkaa he todella tarvitsevat.

Lacomen [1Minute Blur] pohjustusvoide

Se mitä Lancomen pohjustusvoide oikeasti tekee, on ihon ulkonäön parantaminen ja epäkohtien peittäminen. Lisäksi se vähentää ihohuokosten näkyvyyttä, silottaa kasvojen ihoa, ja jopa kirkastaa sitä. Muita Lancomen tuotteen hyötyjä ovat ryppyjen näkyvyyden vähentäminen ja pigmenttiläiskien peittäminen. Näin [1 Minute Blur] valmistaja väittää. Jokatapauksessa käyttäjien mielipiteet ovat jakautuneita. Osa kertoo, että tuote tukkii ihohuokoset, toiset sanovat ettei se toimi ollenkaan, ja osa väittää että voisivat käyttää Visionnaire-sarjan tuotteita päivittäin. Tuotteen hyöty on jokatapauksessa hieman silikonimainen koostumus. Aknearpien kanssa taisteleville [1 Minute Blur] tekee ihmeitä.
Kuinka käyttää Lancomen [1 Minute Blur]-tuotetta oikein? Tätä pohjustusvoidetta tulisi laittaa heti päivävoiteen kunnollisen imeytymisen jälkeen. Sen jälkeen, olemme vihdoin vapaita töpöttämään pohjustinta kasvoille. Lopuksi voi lisätä mitä tahansa meikkivoidetta tai puuteria valintansa mukaan, ja jatkaa meikkaamista.
Kun puhutaan pakkauksesta, [1 Minute Blur] pohjustusvoidetta on saatavilla 30 millilitran sinisessä tuubissa.