Katkenneet verisuonet, ohut iho ja ihon punoitus ovat couperosaihon kolme tavallisinta ominaisuutta. Hyvä uutinen on se, että tämän ongelmallisen ihon ei tarvitse näyttää ikävältä. Jos et vielä ole löytänyt oikeaa ihonhoitotuotetta – eli ihon ärsytystä lievittävää ja suojaavaa – kokeile Nanoil Anti-Redness Face Serumia. Seerumi luotiin rauhoittamaan ja vahvistamaan reaktiivista ihoa.

Mitä reaktiivinen iho tarvitsee?

Ihon reaktiivisuuteen on kolme pääsyytä: geenit, hormonit ja huono verenkierto. Hauraat verisuonet ovat lähes puolustuskyvyttömiä epäsuotuisissa sääolosuhteissa, korkeissa tai matalissa lämpötiloissa, UV-säteen alla (solarium) tai saunassa… Joskus vahvat tunteet tai kuumat juotavat saavat ihon punoittamaan jopa muutamaksi tunniksi. Miten reaktiivisesta ihosta sitten pidetään huolta? Ihoa on rauhoitettava ja verisuonien seinämiä on vahvistettava ihon luonnollisen suojan parantamiseksi. Tartu Nanoil Anti-Redness Face Serumiin, joka osaa hoitaa herkkää ja punoituksesta kärsivää ihoa.

Ihanneseerumi reaktiiviselle iholle

Ihotautilääkärit ja kosmetologit ovat yhtä mieltä siitä, että oikeiden rauhoittavien ihotuotteiden valitseminen on tärkeä osa reaktiivisen ihon ihonhoitorutiinia. Kasvovoide, kasvovesi ja misellivesi ovat myös tärkeitä – mutta kasvoseerumi jättää ihon vahvemmaksi ja rennommaksi pidemmäksi ajaksi. Kasvoseerumi on ainoa tuote, joka imeytyy syvälle ihoon paikkaamaan sekä vahvistamaan verisuonien seinämiä sisältäpäin. Näin tuote myös ehkäisee pinnallisia verisuonia (eli katkenneita verisuonia ja punoitusta).

Reaktiivisen ihon hoitaminen oikeilla ihonhoitotuotteilla ja terveelliset elämäntavat, eli tupakoinnin lopettaminen sekä alkoholin ja stressin vähentäminen, tuovat parhaita tuloksia. Etkö tiedä, mitä ihonhoitotuotteita tulisi valita? Tässä vinkki – Nanoil Anti-Redness Face Serum voi olla yksi niistä.

Parhaat ainesosat reaktiiviselle iholle

Nanoil ja sen uusin tulokas todistavat, että punoittava reaktiivinen iho voi näyttää täydelliseltä. Salaisuus piilee kasviuutteista koostuvassa kokonaisuudessa vailla hajusteiden, alkoholien ja keinotekoisten sekä prosessoitujen ainesosien kaltaisia ärsyttäviä ainesosia. Nanoil Anti-Redness Face Serum sisältää kaikkea, mitä reaktiivinen iho tarvitsee. Kasvoseerumi on erittäin kevyt ja se imeytyy nopeasti tukkimatta ihohuokosia. Tummasta lasipullosta löytyy:

  • Lehmusuutetta – tunnettu rauhoittavista ja tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksista iholla. Vahvistaa heikkoja verisuonia.
  • Sypressikäpyuutetta – rauhoittaa ihoa, ravitsee ja vahvistaa verisuonia sekä suojaa ärsytykseltä.
  • Kastanjauute – vahvistaa verisuonia ehkäisten ihon pinnan alla tapahtuvaa, heikoista verisuonista johtuvaa verenvuotoa.
  • Boerhavia Diffusa -juuriuute – kasviperäinen antioksidantti ikääntymistä hidastavilla ja ihonsävyä tasoittavilla ominaisuuksilla. Rauhoittaa reaktiivista ihoa.
  • Lesitiini – ravitsee ja pehmentää ihoa. Sulkee vettä ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista.

Nanoil suosikki couperosa seerumi

Yhdistettynä nämä kaikki ainesosat luovat ihoa hoitavan cocktailin, joka on hellävarainen jopa reaktiiviselle iholle. Nanoilin kasvoseerumi korjaa heikkoja verisuonia, vähentää yliherkkyyttä, rauhoittaa ihoa ja ehkäisee punoitusta joka päivä. Tämän lisäksi Nanoil Anti-Redness Face Serum taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, lisää vastustuskykyä ja jättää ihon paremman näköiseksi.

Haluatko tutustua Nanoiliin paremmin? Käy sivulla nanoil.fi ja lue kaikki Anti-Redness Face Serumista ja muista kauneustuotteista iholle, hiuksille ja keholle.