Kauniit ja pitkät ripset vain 10 minuutissa? Se on taatusti jokaisen naisen unelma, koska luontoäiti ei ole välttämättä ollut kovin antelias meille kaikille tässä suhteessa. Siksi kannattaakin hyödyntää saatavilla olevia ratkaisuja ripsien epätäydellisyyksien korjaamiseksi. Nanolashin DIY Lash Extensions ripsien pidennykset ovat yksi niistä!

DIY Lash Extensions nanolash

Mikä tekee Nanolashin DIY Lash Extensionsista yhä suositumpia?

Voimme varmasti kiistattomasti todeta, että jokainen nainen on kokeillut erilaisia ripsienpidennystuotteita. Yleensä niihin kuuluvat ripsivärit ja seerumit, joiden on tarkoitus ravita ripsiä ja stimuloida niiden kasvua. Valitettavasti tämäntyyppisten kosmetiikkatuotteiden vaikutukset voivat olla väliaikaisia tai näkyä vasta pitkän odotuksen jälkeen.

Ripset ovat yksi kasvojen tärkeimmistä piirteistä. Niiden ansiosta voit paitsi korostaa silmiäsi myös saada ilmeen näyttämään salaperäisemmältä ja näyttävämmältä.

Tähän asti puolikestävät ripsienpidennykset ovat olleet monille paras ratkaisu. Naiset huomasivat kuitenkin nopeasti, että ne ovat paitsi kalliit myös niiden laitattaminen vie runsaasti aikaa.

Siksi DIY lash extensions ovat saaneet viime aikoina yhä enemmän suosiota! Näillä kotona itse kiinnitettävissä olevilla klusteriripsillä on monia etuja. Niiden joukossa merkittävämpiä ovat:

  • pehmeys ja keveys – nämä kotona käytettävät valmiit tekoripset ovat huomaamattomat, kun niitä käytetään;
  • ne mahdollistavat helpot ja nopeat ripsienpidennykset kotona – toimenpide kestää vain 10 minuuttia;
  • kestävyys – klusteriripset voivat kestää jopa 5 päivää;
  • täydellisyys – DIY Lash Extensions ripsienpidennykset on suunniteltu jäljittelemään täydellisesti luonnollisia ripsiä.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä edut, ei ole ihme, miksi niin monet naiset ovat päättäneet kokeilla DIY lash extensions kotona!

tekoripset nanolash

Millaisia DIY Lash Extensions ripsienpidennyksiä on saatavilla?

DIY Lash Extensionsin luojana toimivan Nanolashin verkkosivuilta löydät monia versioita kotikäyttöön tarkoitetuista klusteriripsistä. Ne tulevat yhdessä kotelossa. Se sisältää 36 klusteriripsiä, joita on saatavilla 8 eri tyylissä. Kussakin kotelossa on 3 pituisia ripsiä: 10 mm, 12 mm ja 14 mm.

Nämä klusteriripset tarjoavat mahdollisuuden luoda esimerkiksi Hollywood Volume -tyyppisen ilmeen, mutta myös herkän version, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Saatavilla on myös täydellinen paketti, jolla teet ripsienpidennykset kotona itse. Se sisältää ripsienpidennysten lisäksi myös muita tarvikkeita, jotka helpottavat kiinnitystä.

Pakkaus sisältää:

  • Nanolash bonder – tämän ratkaisun ansiosta voit liimata ripsienpidennykset ja yhtenäistää ripsien väriä;
  • Nanolash remover – liuos liuottaa bonderin ja mahdollistaa tekoripsien poistamisen mutkattomasti;
  • Nanolash sealer – sen avulla voit poistaa bonderin jälkeensä jättämän tahmean kerroksen;
  • Ripsienpidennystyökalu.

Miten DIY lash extensions laitetaan kotona?

Nanolashin klusteriripset kiinnitetään niinkin nopeasti kuin 10 minuutissa. Sillä ei ole väliä, onko sinulla aiempaa kokemusta tältä saralta. Koko prosessi alkaa bonderin levittämisellä. Sen jälkeen odotat vain noin 30-60 sekuntia, jotta aine muuttuu tahmeaksi. Levitä sitten ripsienpidennystyökalun avulla klusteriripset luonnollisten ripsien alapuolelle, noin 1 mm päähän ripsirajasta. Viimeistele prosessi sitten vielä sealerillä.

Yleensä tarvitaan noin 4 tai 5 klusteriripsiä yhtä käyttökertaa kohti, riippuen siitä, millainen vaikutus halutaan saavuttaa. Täydellisenä ripsienpidennykset pitäisi kestää jopa 5 päivää.

DIY Lash Extensions – ripsien muotoiluinnovaatio

DIY Eyelash Extensions ripsien pidennykset on premium-tuote, joka on yhä suositumpi naisten keskuudessa. Pehmeät, kevyet tekoripset mahdollistavat kiinnityksen vain 10 minuutissa.

Voit vihdoinkin jättää kauneushoitolassa käynnit väliin jatkossa. DIY Lash Extensions on suunniteltu kotona tehtävään kiinnitykseen. Nämä ripsienpidennykset mukautuvat täydellisesti silmän muotoon ja jäljittelevät luonnollisia ripsiäsi.

Kotikäyttöön tarkoitetut klusteriripset sopivat kenelle tahansa ja niillä voit muuttaa ulkonäköäsi vain 10 minuutissa!