Viime aikoihin asti ajattelimme, että kulmakarvojen laminointi oli hankalaa ja monimutkaista ja vaati lisäksi paljon osaamista kulmien laminoinnista. Siksi sen teki ennen vain ammattilainen. Nykyään voit tehdä kulmakarvojen laminoinnin itse kotona! Mikä on myös hienoa, sillä prosessi kestää noin vartin! Tutustu Nanobrow’n kulmakarvojen laminointisettiin ja muotoile kulmasi helposti!

laminoidut kulmakarvat

Kotona tehtävä kulmakarvojen laminointi – ei niin hankalaa kuin miltä se vaikuttaa

Kosmetiikkateollisuuden saavutusten myötä erilaisten tuotteiden määrä markkinoilla on kasvanut, ja hoitoja, joita ennen sai vain kauneushoitolasta, voi tehdä nyt helposti kotona. Muutama vuosi sitten kukaan ei uskaltanut ajatella DIY geelikynsiä! Kulmien laminointi on myös kauneushoito, jonka voimme tehdä itse. Salaisuus piilee oikeanlaisen kulmakarvojen laminointisetin valinnassa – sellaisen kuin Nanobrow Lamination Kit.

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – suosittu kulmakarvojen laminointisetti

Nanobrow lanseerasi poikkeuksellisen kulmakarvojen laminointisetin, joka on tehty yksityiskohtia kunnioittaen, mukana on yksityiskohtaiset ohjeet ja numeroidut pullot, jotta tiedät oikean järjestyksen liuosten levittämisessä kotona tehtävän kulmakarvojen laminoinnin aikana. Mitään ei voi mitenkään mennä pieleen! Lisäksi pakkaus sisältää täydellisen työkalupaketin; applikaattorit, harjat ja spoolie auttavat sinua vaivattomassa laminointihoidon suorittamisessa. Vaikka laminoisit kulmia ensimmäistä kertaa, onnistut varmasti ja saavutat upeita tuloksia. Mukana olevat tuotteet on suunniteltu niin, että kotona tehtävä kulmien kohotus kestää kirjaimellisesti vain hetken. Unohda sellaiset DIY kulmien laminointisetit, jotka vievät tunteja aikaasi! Kotona tehtävään kulmakarvojen laminointiin kuluu nyt enintään 20 minuuttia, jos käytät Nanobrow Lamination Kitiä.

Miten laminoida kulmakarvat kotona Nanobrow Lamination Kitillä?

Se on hyvin yksinkertaista! Prosessissa huippulaadukkaat tuotteet levitetään oikeassa järjestyksessä. Sinun ei tarvitse antaa niiden vaikuttaa pitkään: ensimmäinen tuote – liima – vaikuttaa korkeintaan 30 sekuntia. Seuraavaksi laitat pullon numero yksi – kohotusvoidetta, joka muuttaa karvojen rakennetta ja antaa niille uuden, haluamasi muodon. Viimeinen tuote – pullo nro 2 – sisältää kiinnittävää liuosta, joka saa kulmakarvojen laminointivaikutelman kestämään jopa 6 viikkoa. Molemmat liuokset vaikuttavat kulmissa 5-8 minuuttia (kulmien tyypistä riippuen); mitä paksummat kulmat, sitä pidempi vaikutusaika. Tuotteet poistetaan nukkaamattomalla vanulapulla. Ei kuulosta monimutkaiselta, vai kuulostaako?

Kulmien laminointi – tulokset

➕ Kulmakarvoista tulee paksummat ja näyttävät täyteläisemmiltä.

➕ Karvojen rakenne muuttuu; kulmakarvoja on helpompi hallita.

➕ Kulmakarvat näyttävät ihanilta ja ne saavat terveen kiillon.

➕ Kulmakarvojen laminointi asettaa karvat siihen asentoon, johon olet ne asettanut.

➕ Sinulla on täysi kontrolli kulmakarvojesi suhteen.

➕ Kulmakarvojen laminointi auttaa kesyttämään paksut, epäsäännöllisetkin kulmakarvat.

➕ Kulmakarvat ovat määritellyt, harjatut ja tuuheammat.

➕ Ne näyttävät upeilta jopa ilman meikkiä.

➕ Tulokset kestävät jopa kaksi kuukautta!

laminointi kulmakarvat

Nanobrow, kulmakarvojen laminointisetti, arvostelut ja kommentit

Tämä DIY kulmakarvojen laminointisetti saa kerrassaan loistavia arvosteluja! Tiesitkö, että jopa ammattilaiset arvostavat sen laatua ja vaikutuksia? Se on paras kulmakarvojen laminointisetti, joka toteuttaa unelmasi virheettömistä, tarkasti muotoilluista ja huolitelluista kulmakarvoista, jotka näyttävät parhaimmiltaan joka päivä!

Kokeile kuuminta kulmatyyliä: käy osoitteessa www.nanobrow.fi ja tilaa Nanobrow Lamination Kit näppärällä kotiinkuljetuksella!