Varisevatko ja hilseilevätkö ripsivärisi vain muutama tunti levityksen jälkeen? Itse asiassa se ei ole vain sinun ongelmasi. Tämä on yleinen ongelma monille naisille ympäri maailmaa. Toisiinsa juuttuneet ripset tai tahraavat ripsivärit voivat helposti pilata koko meikin. Yhdenkään naisen ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä tätä. On aika löytää uusi luotettava ripsiväri tämän arvostelun vaihtoehdoista!

Ripsiväri – ratkaisu jokaiselle naiselle!

Ripsiväri on yksi niistä tuotteista, jotka on luotu kirjaimellisesti jokaiselle naiselle. Samaa ei voi sanoa esimerkiksi puolikestävistä ripsienpidennyksistä, joiden vaikutuksia ei voi muuttaa pitkään aikaan. Siksi naiset välittävät niin paljon täydellisen ripsivärin löytämisestä.

Ripsivärin pitäisi antaa poikkeuksellisia tuloksia, ja samalla sen pitäisi kestää useita tunteja, olitpa sitten töissä tai juhlissa.

Onko sellaista ripsiväriä kuitenkaan olemassakaan? Selvitimme asiaa ja totesimme, että kyllä sellaisiakin vaihtoehtoja markkinoilta löytyy! Tosiasia on kuitenkin se, että sinun on tiedettävä, miten löydät sen

TOP 4 ripsiväriä – näistä tuotteista tulee varmasti suosikkejasi!

Kauneusmarkkinat suorastaan pursuavat loputtomasti erilaisista ripsiväreistä. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ansaitse huomiotasi.

Seuraavassa listauksessa ovat mukana vain ne, joilla kuluttajien mielipiteiden perusteella on mahdollisuus nousta kiistattomaksi ykköstuotteeksesi. On siis aika tutustua niihin paremmin ja ehkä jopa testata niitä.

1. Nanolash Mascara

Voi olla vain yksi voittaja, eikö niin? Kävi ilmi, että tämän listauksen tapauksessa se on Nanolashin ripsiväri! Tuote tulee tunnetulta ja hyvämaineiselta valmistajalta, joka ei ole koskaan tuottanut pettymystä kuluttajille.

Nanolashin ripsiväri on erittäin pitkäkestoinen. Se ei hilseile tai varise päivän mittaan. Se ei myöskään tahraa, vaikka se altistuisi kosteudelle, joten naiset voivat käyttää sitä ongelmitta myös syksyisin ja talvisin.

Tuotteen mukana tulee myös täydellisen muotoinen harja. Se on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja se erottelee ripset tarkasti jättämättä jälkeensä kokkareita. Jopa naisilla, joilla on roikkuvat silmät, ei ole ongelmia tavoittaa lyhyitä ripsiä silmäkulmissa.

TÄRKEÄÄ: Kun menet tuotemerkin verkkosivustolle, huomaat, että voit valita seuraavista tuotteista:

2. Lashcode Mascara

Seuraavalla sijalla on toinen haastaja parhaiden ripsivärien joukosta. Puhumme nyt pidentävästä ja paksuntavasta Lashcode Mascarasta. Tämäkin tuote on saanut erittäin hyviä arvosteluita useimmilta käyttäjiltä.

Lashcode Mascarassa on harja, joka tekee levittämisestä todellisen nautinnon. Se on hyvin muotoiltu ja valmistettu silikonista, ja se tavoittaa pienimmätkin ripset. Lisäksi Lashcode Mascara on myös pitkäkestoinen. Käyttäjät eivät valittaneet, että päivän päätteeksi se alkaisi kulua tai hilseillä.

Kannattaa muistaa kuitenkin, että tämä ripsiväri ei teoriassa ole vedenkestävä. Yksikään käyttäjä ei kuitenkaan väittänyt, että se olis alkanut tahraamaan, kun se joutui kosketuksiin kosteuden kanssa.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara on pidentävä ripsiväri. Teoriassa sen on tarkoitus tehdä ripsistä pitkät ja kauniisti korostetut. Useimmat käyttäjät eivät kiellä näitä vaikutuksia. Samaan aikaan on selvää, että tällä tuotteella on joitakin huonojakin puolia.

Jos aloitetaan positiivisista yksityiskohdista, harjalle on ominaista melko hyvä muoto. Se on kapeneva päästä, minkä pitäisi helpottaa sen käyttöä. On kuitenkin kiistatonta, että tämän tuotteen kestävyys on kyseenalainen. Monet käyttäjät viittaavat siihen, että he huomasivat ripsivärin hilseilevän päivän päätteeksi. Lisäksi kosteudelle altistuessaan se tahraa silmäluomet ja jättää rumia näin ollen rumia jälkiä iholle.

4. Maybelline Great Lash

Arvostelussamme on mukana myös päivittäistavarakauppatuote. Maybelline Great Lash on ripsiväri, joka erottuu varmasti kirkkaalla, värikkäällä pakkauksellaan. Myöskään tällä ripsivärillä saavutettavista vaikutuksista ei ole suurempia valituksia.

Samaan aikaan harja tuntuu olevan ongelma tuotteen pitkäikäisyyden ohella. Itse harjalla on melko karkeat harjakset, jotka tekevät lyhyempien ripsien tavoittamisesta hieman ongelmallisempaa. Sen kestävyys on toisaalta myös melko huono. Käyttäjät raportoivat, että jo muutaman tunnin kuluttua levittämisestä ripsiväri alkoi varista.

Yhteenveto arvostelusta

Miten valita täydellinen ripsiväri? Kannattaa käydä läpi yllä olevaa listaa. Siihen sisältyvät ripsivärit, erityisesti Nanolashin kehittämä ripsiväri, eivät varmasti tuota sinulle pettymystä.

Kannattaa miettiä, mistä pidät eniten ripsivärissäsi. Näin täyd