Me kaikki haaveilemme täydellisistä kulmakarvoista, mutta silti useimmat naiset eivät ole tyytyväisiä niiden luonnolliseen muotoon. Ovatko omien kulmakarvojesi muoto juuri se, mistä olet unelmoinut? Näiden viiden vinkin, jotka olen laatinut juuri sinua varten, ansiosta saat reilun mahdollisuuden ihannekulmakarvojesi saavuttamiseen!

1. KULMAKARVASEERUMI

Ehkä et ole vielä löytänyt tätä tuotetta, mutta kulmakarvaseerumi on jotakin, mistä sinun kannattaa aloittaa. Se on paras tuote naisille, joilla on harvat, epäsymmetriset tai ohuet kulmakarvat. Kulmakarvoille kehitetty seerumi parantaa niiden kuntoa, suojaa niitä ja ravitsee samalla, kun se stimuloi karvojen kasvua.

2. KULMAKYNÄ

Luultavasti useimmilla meistä on käytössään jonkinlainen kulmakynä. Sen ansiosta ilmeestä tulee raikas, varsinkin kun käytät nuden sävyistä kynää silmän sisänurkassa ja vesirajassa. Tällainen ”temppu” saa silmäsi näyttämään suuremmalta.

Rajaa kulmakarvojen ääriviivat ja nypi vain ne karvat, jotka ovat viivan ulkopuolella. Näin kulmakarvoista tulee symmetriset ja tasaiset.

3. KULMAKARVOJEN VÄRJÄYS

Kulmakarvoille tarkoitettu värjäysaine on pitkäkestoinen ja vedenkestävä tuote, joka takaa luonnollisen ja tarkan vaikutelman. Jos sinulla on harvat ja ohuet kulmakarvat, tämä kosmetiikka täyttää kaikki puutteet ja aukot. Voit kirjaimellisesti piirtää joka ikisen karvan!

4. KULMAKARVAHARJA

Ei ole helppoa luoda niin täydellistä meikkiä, että kulmakarvat näyttäisivät luonnollisilta. Oikeanlainen kulmakarvaharja on siis kaikkein tärkein työkalusi täydellisiin kulmiin. Sen pitäisi olla joustava, hyvin muotoiltua ja oikean kokoinen. Entä sivellin, jota käytät laittaessa kulmiasi? Synteettinen, litteä, kulmikas – tämä on kuvaus täydellisestä siveltimestä kulmakarvojen meikkiä varten. Tärkeintä on valita sellainen, joka auttaa sinua piirtämään ohuen viivan ilman ylimääräistä aikaa tai vaivaa.

5. KULMAKARVAVEITSI

Tämän työkalun muoto ja koko ovat suurin piirtein samanlaiset kuin ripsiharjan, mutta sen erottaa siitä, että sen päässä onkin harjan sijaan terä. Sen avulla voit nopeasti poistaa pienet, häiritsevät karvat. Kulmakarvaveitsi on työkalu, jonka hankkimista kannattaa ainakin harkita.