Ripsien kohotuksesta ja laminoinnista on tullut yhä suositumpi hoito kauneushoitoloissa. Jopa naiset, joilla on hyvin lyhyet ripset, voivat nauttia ripsien kohotuksesta ja taivutuksesta ainutlaatuisen prosessin ansiosta, joka ei vaadi muuta kuin sopivien tuotteiden käytön. Mitä ripsien kohotus sitten todella tarkoittaa, kuinka kauan ripsien laminointiprosessi kestää ja voiko ripsien kohotuksen tehdä kotona? Alta löydät tuotteet jotka tekevät sen mahdolliseksi.

Mikä on ripsien kohotus ja kannattaako se tehdä kotona?

Mitä on ripsien laminointi? Mitä hoito sisältää? Itse asiassa, prosessin keskeinen tarkoitus on korjata ja ravita ripsiä. Yleensä laminointi tehdään yhdessä ripsien kohotuksen kanssa. Jälkimmäinen on menetelmä, jossa ripsiä kohotetaan juurista saakka. Koska se tehdään muuttamalla ripsien sisällä olevia keratiinisidoksia, vaikutus kestää jopa 8 viikkoa.

Vaikka ripsien kohotus ja laminointi ei ole invasiivinen toimenpide, se on suositeltavaa teettää luotetuissa kauneushoitoloissa. Hoidon voi tehdä myös huoletta kotona. Tarvitset vain ammattimaisen ripsien laminointisetin, joka takaa kauneushoitolatasoiset tulokset.

Kun ostat ripsien laminointisetin, kannattaa varmistaa, että se sisältää kaikki olennaiset tuotteet, muun muassa silikonimuotit ja applikaattorit, jotta sinun ei tarvitse ostaa mitään ylimääräistä itse setin lisäksi. Onneksi yhä useammat kosmetiikkamerkit tarjoavat all-in-one-vaihtoehtoja, ja törmäät taatusti moniin DIY-laminointisetteihin, joissa on kaikki tarvittava mukana.

Sillä, mitä setin sisällä on, on yhtä paljon merkitystä kuin mukana olevien tuotteiden koostumksen tehokkuudella sekä sillä, ovatko ne turvallisia silmänympärysiholle. Ihannetapauksessa yhden setin pitäisi myös antaa mahdollisuus tehdä laminointi ainakin muutamaan kertaan, jotta meidän ei tarvitse ostaa sitä liian usein uudelleen. Alla on paremmuusjärjestyksessä markkinoiden suosituimmat ripsien kohotus ja laminointisetit. Useimpia niistä käyttävät myös ammattilaiset.

Ripsien kohotussetit – suosituimmat tuotteet paremmuusjärjestyksessä

Saadaksesi sensaatiomaisen ilmeen ilman kauneushoitolassa käyntiä, sinun on ensin löydettävä juuri oikeanlainen ripsien kohotussetti. Tämä huipputuotteiden paremmuusjärjestys auttaa varmasti jokaista naista löytämään oikean vaihtoehdon. Luettelossa esitellään tietyn setin sisältö, niiden tehokkuus ja aika, jonka tuotteen antama vaikutus kestää.

1. Ripsien kohotus- ja laminointisetti – Lash Lift Kit by Nanolash

nanolash lash lift kit

Lash Lift Kit on Nanolashin DIY-laminointisetti. Tuotemerkki auttaa naisia saamaan kauniit ja terveen näköiset ripset kosteuttamalla ja antamalla niille parhaan mahdollisen muodon. Miksi sinunkin kannattaisi testata Lash Lift Kitiä? Se erottelee ja ravitsee ripset tarkasti, jotta ne näyttäisivät elinvoimaisilta. Itse levitys on hyvin yksinkertaista.

Nanolash tarjoaa meille kaiken, mikä on välttämätöntä hoidon suorittamiseksi kotona, eli sekä itse tuotteet että tarvikkeet. Pakkaus sisältää ripsien kohotusliiman, 10 pakettia aktivoivaa liuosta, 10 pakettia neutraloivaa liuosta, 10 pakettia keratin boostia, 3 paria silikonimuotteja (voit leikata ne itsellesi sopiviksi) ja 3 kappaletta ripsikampoja, joilla ripsiä voi nostaa varovasti. Tarvikkeet ovat uudelleenkäytettäviä, ja pakkaus riittää 10 hoitoon.

Nanolashin Lash Lift Kitin käytön jälkeen näet välittömästi pidemmät ripset, ripsien taivutuksen ja kohotuksen, ja voit nauttia vaikutuksesta jopa 8 viikon ajan! Se on mahdollista hydrolysoidun keratiinin, lanoliinin ja muiden aktiivisten ainesosien ansiosta. Mikä tärkeintä, paketti ei sovellu vain kotona tehtävään ripsien kohotukseen – sitä voidaan käyttää myös ammattimaisissa kauneushoitoloissa.

2. Elleebana Lash Lift – aloituspakkaus ripsien kohotukseen

Tällä pakkauksella voi tehdä jopa 60 hoitoa, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ammattilaisen käyttöön. Tällainen määrä on mahdollinen vain silloin, kun ripsien kohotuksia tehdään useampi kerrallaan. Toisin sanoen Elleebanan pakkaus ei tarjoa niin monta käyttökertaa, jos käytät sitä kotona. Se riittääkin todellisuudessa noin 15 DIY-kohotushoitoon.

DIY-kohotussetiksi se on melko hintava verrattuna muihin markkinoilla oleviin setteihin. Tämä tekee siitä suositumman valinnan kosmetologien keskuudessa.

Mitä tulee sillä saavutettaviin vaikutuksiin, niihin kuuluvat merkittävästi taivutetut ripset, vaikka ripsesi olisivatkin lyhyet. Setti erottuu edukseen siinä, että kaikki sen elementit voi ostaa myös erikseen – jos pelkkä aktivaattori tai neutralisaattori loppuu kesken, voit helposti ostaa vain yhden tuotteen.

Edellä mainittujen kosmetiikkatuotteiden lisäksi setti sisältää myös: liiman harjalla, silikonimuotit, metallisen applikaattorin, vaahdonpoistoaineen sekä harjan ja käyttöohjeet. Yksi tämän setin suurimmista eduista on, että se mahdollistaa erittäin nopean levityksen. Tämän ansiosta laminointi kestää vain 20 minuuttia, kun se normaalisti kestää noin tunnin.

3. RefectoCil Eyelash Lift – setti ripsien kestävään kohotukseen

Haluatko saada erittäin nopean ripsien laminoinnin? RefectoCil Eyelash Lift -setti tekee sen mahdolliseksi. Edellisen setin tavoin sen avulla voit suorittaa hoidon erittäin lyhyessä ajassa. Kaikki tämä kiitos Lashpermin ja neutralisaattorin erikoiskoostumuksen, joka tuottaa hämmästyttäviä tuloksia vain 13 minuutissa. Ne sisältävät kollageenia ja kysteiiniä.

Mainittujen tuotteiden lisäksi RefectoCil-pakkaus sisältää 3 paria silikonimuotteja (S, M ja L), pullon liimaa uudenlaisella koostumuksella, ripsien kohottajatyökalun sekä kaksi minikosmetiikkakulhoa ja kaksi harjaa. Kaikki tuotteet toimitetaan tyylikkäässä meikkipussissa, jossa ne on kätevä säilyttää. Tämä setti myös kestää käytössä pitkään. Sen avulla voit tehdä jopa 36 hoitoa.

Monet naiset pitävät etuna sitäkin, että setin mukana toimitettuja ripsien laminointimuotteja voi käyttää jopa sata kertaa. Tätä arvostavat erityisesti ammattikosmetologit, jotka käyttävät settiä suorittaessaan asiakkailleen ripsien kohotus- ja laminointihoitoa.

RefectoCil Eyelash Liftin käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa huomattavasti pidemmät ja paksummat ripset. Oikeanlaisella levityksellä ripset kohoavat täydellisesti aina juurista lähtien.

4. Fleeky Lashlift Kit

Fleeky Lashlift Kit toimii hyvin ripsien laminoinnin suorittamiseen kotona. Se sisältää kaksi annospussia Lash Lift -tuotetta ja pari S-kokoista silikonimuottia sekä myös pari M-kokoista silikonimuottia. Kukin annospussi sisältää tarpeeksi tuotetta kahteen käyttökertaan, mutta se on käytettävä 24 tunnin kuluessa avaamisesta. Kaiken kukkuraksi pakkaus sisältää liimaa, kaksi ripsiharjaa, neljä levitystyökalua ja kaksi kampaa.

Fleeky Lashlift Kit on täydellinen tuote, jonka avulla voit suorittaa laminoinnin ja nauttia vaikutuksesta noin kuuden viikon ajan. Sen hinta on suhteellisen kohtalainen, mutta on huomattava, että pakkaus riittää vain 2-4 hoitokertaan.

Fleekyn yksi etu on, että sen sisältämät koostumukset ovat vegaanisia, ja kaiken lisäksi niitä ei ole testattu eläimillä. Koska siinä on kahden kokoisia silikonimuotteja, hoito voidaan tehdä riippumatta siitä, kuinka pitkät ripset ovat. Tämä johtuu siitä, että muotit voidaan helposti sovittaa tarpeidesi mukaan.

Koko setti toimitetaan esteettisesti miellyttävässä laatikossa, se sopii hyvin myös lahjaksi. Tämän setin avulla voit antaa itsellesi tai jollekin rakkaalle näyttävän katseen.

5. Thuyan ripsiena kohotussetti

Haluaisitko kokea ripsien kohotuksen ja laminoinnin, jonka tulokset kestävät jopa 8 viikkoa? Tämä on mahdollista käyttämällä Thuyan laminointisettiä. Sen sisältämien tuotteiden avulla voit kohottaa ripsiäsi kotona, ja vaikutus kestää 6-8 viikkoa. Tänä aikana ripset ovat paljon taivutetummat ja näyttävät tummemmilta.

Thuyan ripsien laminointisetti sisältää kolme tuotetta – permanenttigeeliä, neutraloivaa ainetta ja liimaa – joiden kaikkien kapasiteetti on 15 ml. Lisäksi Thuyan ripsien laminointipakkaus sisältää silikonimuotit ja puisen piikin. Muotteja on saatavana S-L-kokoisina, kun taas vakiosetti sisältää M-kokoiset muotit.

Setin etuna on, että sillä voit taivuttaa paitsi ripsiäsi, mutta myös kesyttää jopa erittäin kurittomat kulmakarvat. Voidaankin siis sanoa, että kyseessä on 2-in-1-tuote. Kaikki tämä tioglykolihappoa sisältävän geelin ansiosta. Se on aine, joka liuottaa karvojen keratiinisidoksen (tietysti turvallisella tavalla), jotta voit antaa niille halutun muodon.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Tämä ripsien laminointisetti sopii hyvin niille, jotka haluavat käyttää sitä kotona ja joille tämä on ensimmäinen kerta, kun he kokeilevat ripsien laminointia. Se sopii kuitenkin myös ammattilaisille, jotka ovat jo tehneet useita tällaisia hoitoja. Se sisältää kaiken tarvittavan tähän tehtävään.

MIYA LASH Keratin Lash Lash Lift Kit sisältää ripsivärisauvaa muistuttavan työkalun, erityisiä laminointisiveltimiä, kohotustyökalun ja silikonimuotit, minkä lisäksi sen mukana tulee erikoistuotteita, joilla kiinnitetään tietty ripsien muoto. Mukana on myös silmälaput.

Miyan kitillä tehdyn laminoinnin jälkeen ripset kohoavat kauniisti, jolloin ripsientaivuttimen käyttö ei ole enää lainkaan tarpeellista. Pakkauksen sisältämät tuotteet sisältävät runsaasti keratiinia, joka auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan ripsiä säilyttäen samalla luonnollisen ilmeen. Vaikutukset kestävät kuitenkin yleensä vain enintään 6 viikkoa.

7. Ripsien kohotus ja kulmien laminointipaketti Protein Reconstruction System Zola

Ripsien laminointiin kotona tarkoitetun setin ei tarvitse muistuttaa lainkaan ammattimaisten kosmetologien käyttämiä tuotteita. Jotkut tuotemerkit ovat tietoisia siitä, että on olemassa naisia, jotka haluavat mahdollisimman helpon levityksen. Zola on esimerkki tästä.

Brow&Lash Protein Reconstruction System koostuu vain kolmesta tuotteesta. Ne tulevat kätevissä pulloissa. Jokaiseen niistä on lisäksi merkitty koostumuksen nimi ja numero, jotta käyttäjä ei hämmenny siitä, missä järjestyksessä ne tulee levittää. Vaihe 1 on Protein Strong Lifting, vaihe 2 on Protein Fixer ja vaihe 3 on Protein Care.

Tässä ripsien laminointihoito suoritetaan tavanomaisesta poikkeavalla tavalla, sillä silikonisia muotteja ei liimata lainkaan silmäluomiin. Tuotteet levitetään samalla tavalla kuin primer tai ripsiväri pyöreällä harjalla. Kuten valmistaja kertoo, tällä setillä tehdyllä laminoinnilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia.

Yhteenveto: kotona käytettävät ripsien laminointisetit

Arvostelumme kokosi myydyimmät, suosituimmat ja parhaimmiksi arvioidut ripsien kohotus- ja laminointisetit yhteen artikkeliin. Luodessamme tätä listausta asiantuntijamme arvioivat satoja asiakkaiden arvosteluja ja arvosanoja karsimaan parhaat ripsien laminointisetit monenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Olitpa sitten uusi ripsien kohotuksen parissa tai se on yksi tärkeimmistä kauneusrutiineistasi, on tärkeää valita tarpeisiisi ja odotuksiisi parhaiten sopiva pakkaus.