Ripsien laminointi Nanolashilla

Ripsien laminointi on yksi niistä hoidoista, jotka kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Pääosin siitä vastaavat ammattilaiset kauneushoitoloissa. Nanolash on kuitenkin päättänyt vastata nykyaikaisten naisten toiveisiin. Nanolash Lift Kitin avulla voit nimittäin suorittaa ripsien laminoinnin kotona aivan itse. Miten se sitte oikein tehdään?

Ripsien laminointi Nanolashilla – mitä pakkaus sisältää?

Nanolash on brändinä varmasti tuttu monille naisille. Brändi on valmistanut ripsien hoito- ja muotoilutuotteita jo pitkään. Nanolash Lift Kit on kuitenkin tuote, joka mullisti kauneusalan markkinat täysin ja muutti naisten lähestymistavan ripsien laminointiin.

Pakkaus sisältää:

  • Lift – Step 1 – tämä on ripsien kohotustuote, joka levitetään ensin;
  • Fix – Step 2 – toinen tuote, joka levitetään seuraavaksi;
  • Keratin Booster – Step 3 – tuote, joka viimeistelee laminointiprosessin ja rakentaa ripsien rakenteen uudelleen;
  • Silikonimuotit – paketissa on 3 paria kolmessa eri koossa, niitä käytetään antamaan ripsiin haluttu kaari;
  • Lift Lash Glue – 5 millilitran pakkaus liimaa silikonimuottien kiinnittämiseen;
  • Muut hoidossa tarvittavat tarvikkeet.

Hoitavat tuotteet on pakattu 0,5 millilitran annospusseihin. Pakkaus sisältää 10 annospussia kutakin tuotetta, joten voit tehdä jopa 10 laminointihoitoa.

Nanolash Lift Kit on laadukas, kokonaisvaltainen tuote. Jokainen nainen voi käyttää sitä iästä, kokemuksesta tai nykyisestä ripsien kunnosta riippumatta.

Ripsien laminointi kotona Nanolashilla – miten se tehdään?

Nanolash Lift Kit on suunniteltu niin, ettei sen käyttö aiheuta haasteita. Sinun on vain muistettava puhdistaa ripset huolellisesti ennen hoitotuotteiden levitystä – ripsissä ei saa olla lainkaan tuotejäämiä. Sen jälkeen sinun on valittava oikean kokoinen muotti ja erotettava ylemmät ripset alemmista.

Pakkauksen mukana tulee tarkat ohjeet, joita tulee noudattaa. Koko ripsien kohotus- ja laminointiprosessi kotona koostuu muutamasta yksinkertaisesta vaiheesta:

  • kiinnitä muotit ripsirajaan yläluomelle pakkaukseen sisältyvällä liimalla;
  • levitä Lift – Step 1 noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta ja anna sen vaikuttaa noin 7-10 minuuttia;
  • poista tuote kuivalla applikaattorilla ja levitä sitten Fix – Step 2 samalla tavalla – myös sen on annettava vaikuttaa 7-10 minuuttia;
  • poista tuote kostealla applikaattorilla ja viimeistele hoito Keratin Boost – Step 3:lla – myös sen on tarkoitus vaikuttaa 7-10 minuuttia.

Kun olet poistanut viimeisen tuotteen ripsistä, sinun tarvitsee vain irrottaa silikonimuotit. Ripsien kohotuksen ja laminoinnin vaikutukset ovat havaittavissa välittömästi. Ripset ovat näkyvästi taivutetut ja näyttävät pidemmiltä ja paksummilta. Ne ovat myös suojattu vaurioita vastaan ja ne ovat syvästi uudistetut.

Ripsien laminointi kotona – kenelle se on hyvä ratkaisu?

Nanolashin kohotus- ja laminointisetti on loistava ratkaisu jokaiselle naiselle. Ei ole väliä, missä kunnossa ripsesi ovat. Tällä yksinkertaisella tavalla voit palauttaa ja uudistaa ne, ja antaa niille samalla ilmiömäisen ulkonäön.

Itse vaikutus voi kestää noin 8 viikkoa. Tämä tarkoittaa, että tänä aikana sinun ei tarvitse huolehtia ripsientaivuttimien käytöstä tai ylimääräisten ripsivärikerrosten levittämisestä. Ripset näyttävät kauniisti määritellyiltä ja pidemmiltä.

Nanolash Lift Kit on turvallinen käyttää. Tuotteet on valmistettu luonnollisista ja tutkituista ainesosista. Jopa herkkä silmäiset voivat suorittaa tämän hoidon. Se vie kirjaimellisesti vain muutaman minuutin ja antaa lähes välittömiä tuloksia. Kannattaa kokeilla sitä itse ja unohtaa ripsientaivuttimet.