Kaunis katse ja paksut kulmakarvat. Miten se saadaan aikaan? Onko hyvä idea käyttää Nanobrowin kaltaisia kulmakarvaseerumeja? Vastaus tähän ja muihin kysymyksiin löytyy tästä artikkelista. Opi uutta kulmakarvoistasi.

Haluamme päivittäin korostaa kulmakarvojamme niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista, joten käytämme kulmakarvavärejä, -kyniä ja -geelejä.

Mietimme harvemmin kulmakarvojen roolia elämässämme. Ne ovat hyvin tärkeät, sillä ne suojaavat silmiämme kosteudelta – esimerkiksi heiltä. Tästä syystä kulmakarvoista kannattaa pitää huolta, eikä vain meikata niiden yli. Muistakaa – huolenpito on avain kauneuteen.

Mitä kulmakarvat tarvitsevat muuttuakseen paksummiksi?

Jokaisen kulmakarvan elämä alkaa pienestä karvatupesta. Kasvaakseen vahvaksi, paksuksi ja tummaksi se tarvitsee biotiinin, sinkin, silikonin sekä A- ja E-vitamiinien kaltaisia ainesosia. Niitä löytyy luonnollisista öljyistä (osa käyttää risiiniöljyä kulmakarvoihin) mutta parhaat yhdistelmät hoitavia ainesosia löytyy aina ammattitason kauneustuotteista. Nanobrow on tehokkaasti toimiva seerumi, koska se sisältää kosteuttavia, elvyttäviä ja kasvua stimuloivia ainesosia.

Paras kulmakarvaseerumi

Nykyisten kulmakarvatuotteiden vertailussa Nanobrow on selvästi ykkönen. Tämä johtuu muutamasta asiasta, jotka ovat tärkeitä kulmakarvojen päivittäisessä hoidossa.

Vain Nanobrow:

  • sisältää kasviuutteita ja vaarattomia ainesosia
  • omistaa hyvin kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksen
  • vaikuttaa suoraan karvatuppiin ja toimii täten tehokkaasti
  • omistaa mukavan, pienen siveltimen
  • ravitsee ja korostaa kulmakarvoja

Miten Nanobrow toimii?

Nanobrow on ammattitason kulmakarvaseerumi, joka ei toimi pelkästään pinnallisesti. Koko käsittely alkaa heikentyneiden karvatuppien kosteuttamisella, ravitsemisella ja vahvistamisella. Tämän takia Nanobrowin ensivaikutukset näkyvät jo 1-2 viikon kuluttua ensimmäisestä käyttökerrasta.

Säännöllisesti käytettynä tämä kulmakarvaseerumi palauttaa myös vakavasti vaurioituneiden karvojen terveyden ja joustavuuden. Kulmakarvoista tulee kauniimmat, koska Nanobrow stimuloi niiden kasvua ja tekee niistä paksummat sekä tummemmat. Lyhyessä ajassa kulmakarvojen kaari muuttuu kauniin muotoiseksi ja väriseksi.

Nanobrow: käyttöopas

Miten Nanobrowia käytetään parhaiden tulosten aikaansaamiseksi? Kolme yksinkertaista askelta riittää – mutta tärkeintä on kuitenkin säännöllisyys. Pehmeäkärkisen siveltimen käyttö on hyvin helppoa ja koostumus imeytyy nopeasti.

Miten Nanobrowia käytetään? Kolme yksinkertaista askelta:

  • Askel 1. Pese meikki ja puhdista iho.
  • Askel 2. Levitä Nanobrowia kulmakarvoille.
  • Askel 3. Anna tuotteen imeytyä.