Ripsiseerumi voi osoittautua korvaamattomaksi apuriksi, kun haaveilet kauniista ja elinvoimaisista ripsistä sekä niiden kunnon ylläpitämisestä. Sen käyttö voi ehdottomasti parantaa ripsien kuntoa ja auttaa uudistamaan niitä. Se on erinomainen tapa vahvistaa ripsiä muun muassa tekoripsien, ripsienpidennysten tai ripsivärin käytön jälkeen.

Ripset ovat hyvin herkät ja siksi niistä tulisi muistaa pitää hyvää huolta, jotta ne eivät putoa tai katkea. Ne vaurioituvat helposti, joten sinun tehtäväsi on suojella niitä parhaan kykysi mukaan. Hyvä ripsiseerumi voi helpottaa tätä tehtävää huomattavasti.

Miten valita paras seerumi, joka varmistaa, että saat haluamasi tulokset? Ensinäkin, valitse aina tuotteita, joissa on tarkkaan harkittu koostumus, ja tutustu tuotteen saamiin arvosteluihin verkossa, jotta löydät ratkaisun, joka sopii juuri sinulle.

Tiedämme, että täydellisen tuotteen löytäminen voi olla aikaa vievää, joten olemme laatineet listauksen parhaista ripsiseerumeista, jotta valintasi olisi edes hieman helpompi.

Tässä on arvostelu 6 parhaasta ripsiseerumista, joilla hoidat ripsiäsi kuin ammattilainen!

TOP 6 ripsiseerumit

1. Nanolash Eyelash Serum

Onko haaveenasi saada paksut ja runsaat ripset, jotka ovat kauniit sellaisenaan, etkä tarvitse lainkaan ylimääräistä meikkiä? Nanolash Eyelash Serum rientää avuksi! Tämä ripsiseerumi on täydellinen ratkaisu, jos sinulla on lyhyet ja ohuet ripset tai jos ne ovat vaurioituneet erilaisten käsittelyiden seurauksena. Tuote takaa pidemmät ripset jo 30 päivän kuluessa käytön aloittamisesta. Tulet taatusti hämmästymään saamistasi tuloksista. Nanolashin ripsiseerumissa on erinomainen koostumus, joten voit hankkia sen itsellesi ilman huolta ärsytyksestä, sillä se sopii käytettäväksi myös herkille silmille. Kätevän applikaattorin ansiosta seerumin levittäminen on nopeaa ja miellyttävää. Seerumi vahvistaa ripsien juuria. Se tekee ripsistä kimmoisammat ja asianmukaisesti ravitut. Unohda tekoripset ja kokeile, kuinka helppoa on saada omista ripsistäsi entistäkin pidemmät! Asiantuntijat ovat testanneet tämän ripsiseerumin, ja he suosittelevat sitä erittäin lämpimästi. Vihdoinkin terveet, paksut ja tuuheat ripset? Kyllä vain – ja ainoastaan yhdellä tuotteella. Tutustu Nanolash Eyelash Serumiin, ja koe sen teho itse! Meille se on todellinen SENSAATIO!

2. Lashcode Eyelash Serum

Tämä seerumi on toinen markkinoilta löytyvä helmi, joka tarjoaa takuuvarmoja tuloksia. Sillä on ravitsevia, uudistavia ja vahvistavia ominaisuuksia. Se hoitaa ripsiä, myös niitä pienimpiä. Tarkka applikaattori takaa, että levitys on mahdollisimman näppärää. Noin 2 viikkoa tuotteen käytön aloittamisesta huomaat jo ensimmäiset muutokset. Seerumi tekee ripsistä kaksi kertaa pidemmät. Vain yksi harjanveto riittää saavuttamaan upeita tuloksia, joita et yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Ainutlaatuisessa koostumuksessa yhdistyvät luonto ja kosmetiikan uusimpien keksintöjen saavutukset. Tämän seerumin ansiosta arvokkaat ravitsevat ainesosat tunkeutuvat syvälle ripsiin ja antavat niille kaiken, mitä ne tarvitsevat voidakseen hyvin. Koostumus sisältää muun muassa arginiinia, soija- ja vehnänalkiouutteita, baikaleiinia ja peptidikompleksia. Edistä ripsien luonnollista kasvua ja rakenna ne uudelleen Lashcode Eyelash Serumilla!

3. RevitaLash Eyelash Advanced

Haluatko paksummat ja vahvemmat ripset? RevitaLash Eyelash Advanced on tällöin valintasi. Se varmistaa, että ripset saavat luonnollisen, mutta vaikuttavan ilmeen. Tuotteen koostumus sisältää arvokkaita aminohappoja, biotiinia, aktiivisia nanopeptidejä ja B-vitamiinia. Lisäksi se sisältää runsaasti erilaisia kasviuutteita – vihreää teetä, vehnää, kehäkukkaa ja ginsengiä. Seerumin taustalla on itse asiassa silmälääkärit, jotkat ovat varmistaneet, että se soppi allergikoille ja vegaaneille. Sitä ei ole myöskään testattu eläimillä. Jos käytät ripsienpidennyksiä, sinun ei tarvitse huolehtia liiman liukenemisesta seerumia käytettäessä. Säännöllisesti käytettynä RevitaLash Eyelash Advanced tekee ripsiisi pehmeämmät, paksummat, pidemmät ja vähemmän alttiit katkeamiselle.

4. RapidLash

Ripsiä vahvistava seerumi, joka on hyvä vaihtoehto, jos haluat ensisijaisesti parantaa ripsiesi kuntoa. Koostumus sisältää vitamiineja, luonnollisia öljyjä ja uutteita. Kyseessä on silmä- ja ihotautilääkäreiden testaama tuote. HEXATEIN® 1 -kompleksia sisältävän ripsienpidennysseerumin ainutlaatuinen koostumus ravitsee ripsiä ja vahvistaa niitä tehokkaasti. Se on myös rikastettu pantenolilla (B5-vitamiini), biotiinilla ja kurpitsansiemenuutteella. Se antaa aivan varmasti kaunista kiiltoa ripsillesi.

5. Xlash

Tämä tehokas ripsiseerumi tekee ripsistä tummemmat ja paksummat. Sitä on turvallista käyttää, ja sen käytön tulokset huomaa jo ensimmäisen 3 viikon aikana. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Se on myös hypoallergeeninen. Koostumus sisältää aktiivisia ainesosia, jotka edistävät kasvua ja vahvistavat heikkoja ripsiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne eivät enää putoile tai katkeile.

6. Latisse

Latisse on suosittu seerumi ripsien ja kulmakarvojen hoitoon, joka stimuloi karvojen kasvua. Se on kliinisesti testattu ja täyttää FDA:n vaatimukset. Kertakäyttöiset lastat on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, joten voit levittää tuotetta turvallisesti ilman huolta siitä, että sitä joutuu silmiin. Sen koostumus sisältää bimatoprostia, jota käytetään silmäsairauksien hoitoon.

Löysitkö yllä luetelluista ripsiseerumeista tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon? Kokeile sitä ja huomaa, kuinka helppoa on saavuttaa haluamasi tulokset – ilman ajanvarausta kosmetologin pakeille!

Hyvän seerumin avulla voit hoitaa ripsiäsi itse kuin ammattilainen. Sinun tarvitsee vain olla johdonmukainen sen käytössä! Tervehdi siis kosteutettuja, ravittuja ja pidempiä ripsiä – juuri sitä, mitä odotitkin!