Kulmageelit ovat kosmetiikkatuotteita, joita käyttävät yleensä ne, jotka haluavat saada kulmakarvansa nopeasti hallintaan ja nauttia ilmiömäisestä meikistään koko päivän. Oikean kulmageelin valitseminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, minkä vuoksi päätimme auttaa sinua hieman. Kenties tämä on muutos parempaan kulmien muotoiluun?

Esittelemme sinulle mielestämme parhaat kulmageelit, jotka tuottavat juuri sen vaikutuksen, jonka haluat. Onko sinulla ohuet kulmat, jotka kaipaavat hieman lisää tuuheutta? Ehkä haluat vain saada kulmakarvasi hallintaan? Arvostatko pitkäkestoista pitoa?

Jokaisella listallamme olevalla kulmageelillä on monia etuja, jotka saavat sinut rakastumaan niihin. Minkä valitset lopulta? Sinä teet päätöksen!

5 SUOSIKKIAMME!

1. Nanobrow Eyebrow Gel

nanobrow lamination gel

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä tuote on kerrassaan vallankumouksellinen. Jos et ole käyttänyt sitä aiemmin, on aika tutustua sen uskomattomaan tehokkuuteen. Nanobrow Lamination Gel erottelee, muotoilee ja korostaa luonnollista kulmakarvojen muotoa erinomaisesti. Sen geelimäisen koostumuksen ansiosta luot laminoidun näköisen ilmeen, joka on aiemmin ollut mahdollista saavuttaa vain varaamalla aika kosmetologille. Näin säästät aikaa ja rahaa, jonka muuten käyttäisit kalliiseen hoitoon. Nanobrow’n kulmageelin käytön jälkeen kulmakarvoista tulee huolitellut ja korostetut, ja ne näyttävät silti erittäin luonnollisilta. Levitys on yksinkertaista ja miellyttävää. Kulmageeli pitää karvat halutussa muodossa jopa 24 tuntia! Sen koostumukseen on lisättyrisiiniöljyä hydratoidussa fraktiossa, joka tarjoaa asianmukaisen kosteustasapainon ja vahvistaa sekä suojaa vaurioilta. Erotellut, paksummat ja tuuheammat kulmakarvat? Nanobrow Lamination Gel tekee sen mahdolliseksi pienellä vaivalla!

Käy virallisella verkkosivulla – nanobrow.fi

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Mister Brow Groom on läpinäkyvä kulmageeli, joka saa yhteistyöhaluttomimmatkin kulmakarvat taipumaan tahtoosi ja muotoilee ne ilman liioiteltua lopputulosta. Saa vihdoinkin volyymia ja kimmoisuutta, josta olet tähän saakka vain haaveillut. Kulmageelin koostumus ei ole tahmea. Tuote kuivuu melko nopeasti ja sen koostumuksesta löytyy B5-vitamiinia – joka vastaa kulmakarvojen hoidosta syvältä sisältä käsin. Applikaattori on muotoiltu siten, että vältyt sotkuiselta, rasittavalta ja aikaa vievältä levittämiseltä. Pitkäkestoinen rajaus ilman epäesteettisiä kokkareita – tämä on Mister Brow Groom! Se toimii uskomattoman hyvin sekä naisille että miehille. Voit käyttää sitä yksinään tai yhdessä muiden tuotteiden, kuten kulmakynän tai pomaden kanssa.

3. TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Luonnollisen näköiset, mutta paksut ja tarkasti rajatut kulmakarvat ovat lukemattomien naisten unelma. Brow Wig Eyebrow Gelin avulla se on vieläpä täysin mahdollista. Erityisesti suunniteltu harja muotoilee, paksuntaa ja korostaa kulmakarvoja. Geelimäinen koostumus varastaa varmasti sydämesi. Kulmageelin koostumuksessa on hienoja kuituja, jotka täyttävät ei-toivotut aukot ja saavat aikaan vau-vaikutelman silmänräpäyksessä. Taltuta kulmakarvat tehokkaammin kuin koskaan ennen – vain ainutlaatuisella Brow Wig Eyebrow Gelilla!

4. ILIA Essential Brow Gel

ILIA Essential Brow Gel on luonnollinen kulmageeli, joka tekee kulmakarvoista paksummat, täyteläisemmät ja elegantisti muotoillut. Saavutat pehmeän ja joustavan pidon mattapintaisella lopputuloksella. Tämän kulmageelin kevyt, voidemainen koostumus estää kiristävän ihon tunteen ja hilseilevän lopputuloksen. Kaksipuolinen harja takaa helpon ja vaivattoman levityksen.

5. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Revitalash Cosmeticsin kulmageeli on monikäyttöinen tuote, joka toimii täydellisesti, jos haluat kesyttää, muotoilla ja huolitella kulmakarvojasi. Välittömät, pitkäaikaiset tulokset vetoavat sinuun heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Hämmästyttävän pehmeän polymeeriteknologian avulla voit vahvistaa ja parantaa kulmakarvojesi ulkonäköä ja kuntoa. Kulmageeli sopii vegaaneille, ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, BHT:tä tai hajusteita. Siinä on kaksipuolinen applikaattori, jossa on muotoiluharja ja kampa, jotka takaavat miellyttävän levityksen. Vedenkestävän koostumuksen ansiosta voit nauttia lookistasi koko päivän ja unohtaa harvat alueet ja itsepäisesti joka suuntaan sojattavat kulmakarvat. Tällä kulmageelillä on myös ravitsevia ominaisuuksia, jotka estävät kulmakarvoja katkeilemasta. Jos käytät Revitaliash Hi-Def Brow Geliä, voit olla varma, että kulmasi eivät enää koskaan näytä samalta kuin aiemmin!