Tulehdusta, punoitusta ja näkyviä verisuonia kasvoilla? Tältä rosacea-altis iho näyttää. Ikävät reaktiot uusista kauneustuotteista on myös tavallista. Mikäli tunnistat ihosi tästä kuvauksesta, on tarpeen valita hyviä kauneustuotteita tilanteen parantamiseksi. Tämän päivän top-listasta löydät 7 seerumia, joihin kasvosi rakastuvat ensihetkestä lähtien.

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

 Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Seerumi toimii kauneuseliksiirin tavoin ja sitä rakastavat sekä influensserit että ihon asiantuntijat. Olemme samaa mieltä hehkuttavien arvioiden kanssa. Kevyt, vegaaninen koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä rasvaista pintaa ihoon. Aamuisin seerumi toimii hyvänä meikkiprimerina. Tuotteessa on kastanjauutetta, joka tekee ihmeitä ärtyneelle iholle supistamalla verisuonia ja vähentämällä punoitusta sekä näkyviä verisuonia. Nanoilin vaikutuksiin ihastuu heti ensimmäisellä käyttökerralla. Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa lehmus- ja sypressiuutteiden ansiosta. Plussaa: tuotteen sisältämä uute ayurveda-kasvista, eli Punarnavasta, ehkäisee ikääntymistä ja hidastaa ryppyjen syntyä. Vielä enemmän plussaa: pullo on jopa 50 ml kokoinen ja hinta kohdillaan. Lue lisää www.nanoil.fi

2. Dr Grandel, Couperose Expert Concentrate

Dr. Grandelin seerumi sisältää runsaasti vihreää väriä ja siksi se vähentää punoitusta välittömästi. Tuotteen paras puoli on sen ainesosat. Se sisältää muun muassa punaista leväuutetta, joka vahvistaa heikkoja verisuonia sisältäpäin sekä lakritsiuutetta, joka kirkastaa hyperpigmentaatiota. Seerumin ginkgo-uute on kuitenkin kaikkein vaikuttavin ainesosa, sillä se vähentää katkenneiden verisuonien näkyvyyttä ja hidastaa ikääntymistä. Pullo on 50 ml kokoinen kuten listan ykkönen, mutta tuote ei kestä käytössä yhtä kauan, sillä yhteen käyttökertaan tarvitaan kolme pumppausta seerumia.

3. Ole Henriksen, Truth Serum

Ole Henriksenin seerumi vahvistaa heikkoja verisuonia sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Iho rauhoittuu välittömästi tuotteen sisältämän aloe veran ansiosta. Seerumi sisältää C-vitamiinia viidestä eri kasvista, muun muassa villiruususta, appelsiinista ja greipistä, joiden ansiosta verisuonet vahvistuvat ja pigmenttiläiskät kirkastuvat. C-vitamiini saa ihon ikääntymään hitaammin. Seerumia voi käyttää kahdesti päivässä; aamulla käytettynä se antaa upean hehkun iholle. Arvostelujen mukaan tuotetta on helppo ja mukava käyttää, ja siinä on miellyttävä sekä raikas tuoksu. Sen voi ostaa erikseen tai yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief, Advanced Face Serum

Oletko tutustunut sienien terveysvaikutuksiin? Origins on ja brändi onkin hyödyntänyt niitä jo vuosia. Lakkakääpäsienet ovat tehokkaita vähentämään hyperpigmentaatiota sekä tulehdusta ja mustesienet vahvistavat ihoa, tehden ihosta vähemmän herkän ulkoisia tekijöitä vastaan. Ainesosat aiheuttavat seerumin voimakkaan hajun mutta se haihtuu nopeasti. Seerumin koostumus on sileä ja se imeytyy nopeasti. Pidämme myös siitä, että kokovaihtoehtoja on useampi: 30, 50 ja 100 ml. Tuotteen voi saada toimimaan nopeammin, jos sen seuraksi ostaa voiteen Mega-Mushroom sarjasta.

5. La Roche Posay, Rosaliac Ar Intense Serum

La Roche Posay tarjoaa hajusteettoman seerumin punoittavalle ja herkälle iholle. Punoituksen vähentäminen ja tulevien oireiden ehkäiseminen on tuotteen päätehtävä. Tämän lisäksi tuotteen sisältämä terminen vesi lievittää ärtynyttä ihoa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Neurosensine vahvistaa ihoa tehokkaasti ja saa ihosta vastustuskykyisemmän. Tämä ei koske kaikkia seerumeja, mutta joillain geelimäisillä seerumeilla kestää kauan imeytyä ihoon ja siksi suosittelemme tuotetta iltakäyttöön. Hintakaan ei ole mahdoton 40 ml kokoisesta pullosta.

6. Beauté Pacifique, Submersive Serum Paradoxe

Anti-age seerumien ystävät pitävät varmasti tästä tuotteesta, sillä se sisältää skvaleenin ja chileläisen rypälesiemenöljyn kaltaisia ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ainesosia. Matalat juovat silottuvat ja uudet rypyt syntyvät hitaammin. Tuote luo ulkoisilta tekijöiltä suojaavan kerroksen ihon pinnalle. Seerumin E-vitamiini supistaa verisuonia ja vahvistaa niitä, jotta ne eivät näkyisi yhtä hyvin ihon pinnalla. Seerumi kestää kauan käytössä, sillä yhteen käyttökertaan vaaditaan vain kolme tippaa. Tämä on hyvä puoli, kun katsoo korkeaa hintaa (hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdillaan).

7. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12 %

The Ordinaryn tuotteet ovat suosittuja ympäri maailman ja tämä seerumi ei ole poikkeus. Säännöllinen käyttö saa pigmenttiläiskät katoamaan ja ihonsävyn tasoittumaan. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12 % ehkäisee ryppyjen syntyä. Tuote on nestemäinen ja imeytyy nopeasti. Muista käyttää sitä yhdessä aurinkovoiteen kanssa. Levityksen jälkeen kasvoissa saattaa tuntua pistelyä tai punoitusta mutta vaikutus katoaa hetkessä.