Kuivat, elottomat ja hauraat. Kaksihaaraisia ja takkuja. Liiallinen värjäys, suoristus ja auringonvalo. Onko hiusten leikkaus ainoa keinoa pelastaa hiukset? Odota vielä hetki! Kokeile Nanoil Keratin Hair Maskia ja anna hiuksille vielä yksi mahdollisuus. Hiusnaamio saattaa auttaa elvyttämään vaurioituneet hiukset.

Jos olet ajatellut, että ainoa tapa pelastaa vaurioituneet hiukset on antautua kampaajan saksille, tämä artikkeli on sinua varten. Opit pitämään hyvää huolta kärsineistä hiuksista ja tutustut hiusten terveyttä edistäviin tuotteisiin. Yhdessä Nanoilin kanssa voitte löytää ja tuoda esiin hiusten sisäisen kauneuden. Parasta on se, että kampaajalla ei tarvitse edes käydä!

Vaurioituneet hiukset? Älä leikkaa, vaan korjaa!

Miksi hiukset vaurioituvat? Syitä voi olla monia – oma välinpitämättömyys, mekaaniset vauriot tai sairauksien ja UV-säteiden kaltaiset ulkoiset tekijät. Syystä riippumatta on korkea aika vastata erittäin tärkeään kysymykseen: leikataanko hiukset lyhyiksi vai koitetaanko elvyttää niitä vielä kerran?

Lyhyt kampaus on viimeinen veto! Ennen kampaajalle lähtöä kannattaa yrittää pelastaa kuluneet hiukset. Useimmissa tapauksissa tämä on täysin mahdollista ilman kalliita käsittelyjä – syvästi paikkaava keratiinihiusnaamio riittää varmasti. Pääainesosa tässä tuotteessa on proteiini – yksi hiustemme tärkeimmistä proteiineista, koska hiukset koostuvat keratiinista. On siis selvää, että keratiinihiusnaamio on paras mahdollinen tuote hauraille, heikoille ja vaurioituneille hiuksille.

Nanoilin hiusnaamio vaurioituneille hiuksille

Oikean hiusnaamion valitseminen on tärkeää, koska kaikki tällaiset tuotteet eivät sisällä riittävästi keratiinia, eivätkä ne kaikki sisällä tarpeeksi laadukkaita ainesosia. Yksi hiusstylistien suosituimmista keratiinituotteista on Nanoil Keratin Hair Mask. Jos et ole varma hiusnaamion sopivuudesta, tässä muutama hyvä syy hankkia tuote:

1. Sisältää nestekeratiinia ja pantenolia

Joskus eron näkemiseen ei tarvita paljoa. Nanoilin keratiinihiusnaamio on yhdistelmä kahta ainesosaa: keratiinia ja B5-provitamiinia. Nämä kaksi ainesosaa riittää paikkaamaan ja kosteuttamaan hiuksia.

2. Yksinkertainen sisältö, ei parabeeneja, ftalaatteja tai polyetyleeniglykoleja

Suuri plussa Keratin Hair Maskissa on turhien ainesosien puuttuminen. Koko sisältöluettelo on hyvin lyhyt ja jokaisella ainesosalla on oma tärkeä tehtävänsä. Hiusnaamio ei sisällä parabeeneja, polyetyleeniglykoleja, tukkivia silikoneja, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tätä ajatellen kyseessä on täydellinen hiusnaamio herkälle päänahalle. Lisäksi tuote sopii vegaaneille, koska sitä ei ole testattu eläimillä ja keratiini on synteettistä.

3. Kevyt, ei latista hiuksia ja helppo käyttää

Myös Nanoilin keratiinihiusnaamion koostumus on loistava. Kevyt tuote tuoksuu upealta, se levittyy helposti hiuksiin ja se huuhtoutuu helposti pois. Hiusten latistamisen sijaan naamio jättää hiukset mukavan tuntuisiksi, kiiltäviksi ja hyvän tuoksuisiksi – jo yhden käytön jälkeen!

Nanoil suosikki naamio keratiinilla

Miten keratiinihiusnaamio Nanoililta toimii?

Nanoil Keratin Hair Mask on epäilemättä loistava valinta, jos hiuksia haluaa paikata ja vahvistaa. Tuote tarjoaa loistavia tuloksia osana päivittäistä hiusrutiinia ja sitä voi käyttää niin kuivat, hauraat, katkeilevat, halkeavat, pörröiset, kurittomat, vaurioituneet kuin ylikäsitellyt hiuksetkin. Jos toisin sanoen tuntuu siltä, että hiukset tarvitsevat apua tai vahvistusta, keratiinin voima Nanoilin hiusnaamiossa auttaa tuomaan esiin hiuksissa piilevää kauneutta.

Tämä on ainoa näin tehokas hiusnaamio, joka:

  • paikkaa hiusten sisäisiä vaurioita
  • vahvistaa jokaista hiusta ja hiustuppea
  • suojaa mekaanisilta vaurioilta
  • vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä
  • takaa vastustuskyvyn, sileyden ja kiillon
  • helpottaa erilaisten kampausten tekoja ja muotoilua

Lopullisia tuloksia on luonnollisesti odotettava, koska jopa parhaat hiusnaamiot vaurioituneille hiuksille tarvitsevat aikaa paikatakseen hiuksia. Kannattaa tosin pitää mielessä, että yhdeksän kymmenestä Nanoil -keratiinihiusnaamion käyttäjästä kertoo hiustensa kaunistuneen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote helpottaa harjausta ja tekee hiuksista vähemmän takkuiset shampoon käytön jälkeen.

Nanoil keratiininaamio

Anna hiuksille vielä yksi mahdollisuus!

Epäilyttääkö vieläkin? Kokeile edes!

Koska hiuksesi ovat niin surkeassa kunnossa, että seuraava askel on kampaajalla käynti ja radikaali kampauksen muutos, mitään menetettävää ei oikeastaan ole – kokeile Nanoil Keratin Hair Maskia! Naamio saattaa olla juuri sitä, mitä hiuksesi tarvitsevat. Anna keratiinihiusnaamio vaikutusten yllättää.