Hyaluronihappo ei ole enää pelkästään vaihtoehtoinen ainesosa kosmetiikkatuotteissa vaan se koetaan tärkeänä ja korvaamattomana osana kauneusrutiinia – näin uusimmat tutkimukset kertovat. Ei käy kiistäminen etteivätkö ihomme elä juuri nyt haastavia aikoja, joten reilu annos kosteutusta ei ole pahitteeksi. Tutkimuksissa on myös todettu kaupunkisaasteille altistuneen ihon menettävän vettä kolme kertaa luonnossa oleilevaa enemmän. Lisäksi vielä inhottavat vapaat radikaalit, joita vastaan tulee taistella, mikäli haluat välttyä ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Onneksi on olemassa ei-niin-salainen ainesosa, joka voi auttaa ihoa säilyttämään kuntonsa. Hyaluronihappo on voittaja! Se näkyvästi kohentaa ihoa kosteuttamalla sitä ja jättää nuorekkaan vaikutelman. Lue lisää saadaksesi lisätietoa hyaluronihaposta ja millainen hyaluronikasvoseerumi on paras.

Mitä on hyaluronihappo?

Se on polymeeri, yksi ihomme tärkeimmistä ainesosista. Se toimii kuin ihon rakennustelineet, jotka harmiksemme haurastuvat ajan myötä. Voidaan sanoa, että hyaluronihappo hoitaa kolme tehtävää, ja niihin kuuluu: kosteustason ylläpito ihossa, parantaa ihon sietokykyä ja edistää nuorekasta ulkonäköä. Säännöllisesti käytettynä hyaluronihappo jättää ihon kimmoisaksi, hehkuvaksi ja vähentää kaikkia tunnettuja ikääntymisen merkkejä.

Hyaluronihapon avulla ihosi saa kaikkea tätä:

  • kosteutusta ja pehmeyttä
  • ihon kestokyvyn paranemista
  • vahva epidermaalinen suojakerros
  • vähemmän ryppyjä ja iänmerkkejä
  • solujen väliset tilat täyttyvät nesteellä
  • ihosolujen tukemista

Tämä on hyvä tietää!
Hyaluronihappoja on erilaisia ​​- se voidaan valmistaa erikokoisista molekyyleistä. Tehokkain on matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo, koska se kykenee tunkeutumaan ihoon saavuttaakseen sen syvimmät kerrokset. Siksi se on paras hyaluronihapon muoto, jonka valitsevat ne, jotka haluavat parantaa ihon kosteustasoja

Hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi: kuinka valita se paras?

Tärkeimmät tekijät, jotka otimme huomioon luodessamme tämän luettelon parhaista hyaluronihappokasvoseerumista, ovat: mielipiteet, ainesosat ja vaikutukset. Tällä tavoin onnistuimme valitsemaan viisi parasta seerumia, jotka on valmistettu parhaasta mahdollisesta hyaluronihaposta. Tarkista listauksemme ja valitse ihanteellinen kosteuttava kasvoseerumi juuri sinulle.

1. Nanoil, Hyaluronic Face Serum, 50ml

paras kasvoseerumi Nanoil

Paras ihonhoito ja korkealaatuinen hyaluronihappo ovat mitä voit odottaa saavasi tältä Nanoil-kasvoseerumilta. Tämä tuote sopii täydellisesti kaiken ikäisille ja kaiken tyyppisille ihoille, myös herkälle ja couperosaiholle. Koska Hyaluronic Face Serum tarjoaa edistynyttä ihon kosteutusta, se hoitaa ikääntyviä ja nuoria ihoja samalla tehokkaalla tavalla.

AINESOSAT: Matalamolekyylinen hyaluronihappo Nanoil-kasvoseerumissa on ainoa tehokas aine, joka antaa sinulle kaiken odottamasi. Tämä Nanoilin hyaluronihappo nuorentaa näkyvästi ihoa, parantaa kosteustasoa, ulkonäköä ja tekee ihosta virheettömän.

VAIKUTUKSET: Hyvin kosteutettu ja virheetön iho. Ei jälkiä rypyistä. Aina sileä ja tasainen iho.

HUOMAUTUKSET: Edullinen hinta, suuri koko, erittäin tehokas, nopea tulos, parhaat ainesosat – siksi Nanoil Hyaluronic Face Serum saa vain positiivisia arvioita.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

2. Thalgo, Hydra-Marine Serum, 30ml

24 tunnin kosteutuksen ja upean ihon lupaava hyaluronikasvoseerumi. Tuote sopii lähes kaikenikäisille ihoille. Se ei ehkä kuitenkaan sovi kovin varttuneille.

AINESOSAT: Kaksi aktiivista ainesosaa, jotka takaavat kirkkaan ja kosteutetun ihon. Auttaa ihon paranemisprosessia. Seerumi on rikastettu Skin-Protect-teknologialla, joka hidastaa proteiinihapettumista joka taas osaltaan aiheuttaa valjua ihoa. Thalgon seerumi sisältää lisäksi leväuutetta, joka palauttaa ihon kosteuden.

3. The Ordinary, Hyaluronic Acid 2% + B5, 30ml

Kohtuuhintainen kosteuttava kasvoseerumi normaalikokoisessa pakkauksessa (30ml).  Täydellinen kuivalle, väsyneelle iholle joka kaipaa elvyystä. Suositellaan nuorelle iholle; 20-30-vuotiaille.

AINESOSAT: Keskimolekyylipainoinen hyaluronihappo on yhdistetty B5-vitamiinin ja panthenolin kanssa. Hyaluronihapon määrä seerumissa ei ole suuri ja molekyylit eivät ole pieniä, se kuitenkin tunkeutunee tarpeeksi syvälle ihoon. Seerumi tarjoaa silti hyvän annoksen kosteutta ja tukea, erityisesti nuorelle iholle.

VAIKUTUKSET: Kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi. Näkyvsti kestävämpi iho. Voi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

HUOMAUTUKSET: Käyttäjien mukaan koostumus on aavistuksen tahmeaa, joka estää täydellisen imeyytmisen ihoon. Seerumin kerrotaan jäävän ihon pinnalle ja saattaa rullautua myöhemmin.

4. Sesderma, Hidraderm Hyal Liposomal Serum, 30ml

Valmistettu hyaluronihapon lisäksi annoksesta ikääntymistä hidastavia ainesosia, seerumia suositellaan pääasiassa varttuneelle iholle.

AINESOSAT: Seerumi sisältää keramideja, ravahappoja, retinolia ja retinaldehydi-liposomeja, jotka nuorentavat ihoa sekä lisäävät sen paksuutta viivästyttöen iänmerkkejä. Siksi Sesderman seerumia susoitellaan vain yli 35-vuotiaille. Se sopii kuitenkin parhaiten yli 40-vuotiaille. Yhdessä pullollisessa on runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja retinolia.

VAIKUTUKSET: Seerumi kosteuttaa ja hälventää ryppyjä.

HUOMIOT: Sesderman kasvoseerumi on saanut useita positiivisia kommentteja anti age-tuotteena. Sen kosteuttavien vaikutusten kuitenkin kerrotaan olevan hieman heikommät. Monet eivät kategorisoineet tuotetta edulliseksi, mutta tuote on ollut tyydyttävä yli 40-vuotiaille.

5. La Roche-Posay. Hyalu B5 Hyaluronic Acid Serum, 30ml

Seerumi sopii lähes kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, joilla on näkyvissä iänmerkkejä. Se ei sovi herkälle tai hennolle iholle.

AINESOSAT: La Roche-Posayn seerumi sisältää kahta erityyppistä hyauronihappoa: matala- ja korkeamolekyylipainoista happoa. Pienet molekyylit pystyvät tunkeutumaan syvälle ihoon, kun taas isommat jäävät ihon pintakerrokseen muodostaen suojakerroksen. Seerumin kerrotaan jättävän ihon hieman tahmeaksi. Hyaluronihapon lisäksi tuote sisältää panthenolia (b5-vitamiini), joka sisältää suojaavia ominaisuuksia – suojaa ihoa sääolosuhteilta. Rohtosammakonputkiuute taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja viivästyttää ikääntymistä. Seerumi sisältää myös rauhoittvia ominaisuuksia.

VAIKUTUKSET: Taistelee iänmerkkejä vastaan, vahvistaa ihon luontaista suojakerrosta, kosteuttaa ja parantaa kestävyyttä. Monet käyttäjät huomauttavat seerumin suojaavan myös vaurioilta.

HUOMIOT: Tämä kasvoseerumi on toisaalta tunnettu tehokkuudestaan ja toisaalta taas sitä kritisoidaan sen kiistanalaisten ainesosien, kuten alkoholin (kuivattaa ihoa), PEGien ja hajusteiden käytöstä, jotka voivat laukaista allergisia reaktioita.