Etsitkö parasta kulmamaskaraa? Tutustu valitsemiimme tuotteisiin!
Monet kulmameikkirendit tulevat ja menevät. Tähän mennessä olemme käsitelleet tuuheita ja runsaita kulmakarvoja tai epätavallisella tavalla kammattuja kulmia sekä Kardashianin siskosten suosimaa täydellistä symmetriaa. Yksi asia pysyy kuitenkin muuttumattomana: hyvin muotoillut ja luonnollisen näköiset kulmakarvat ovat aina trendikkäät. Tässä kohtaa on vuorossa kulmamaskara: tuote muistuttaa tavallista ripsiväriä, mutta siinä on pienempi ja tarkempi applikaattori.

Valitse suosikkisi näistä kulmamaskaroista!

Kulmakarvoille kehitetty maskara on välttämätön työkalu, jos haluat kulmakarvojen näyttävän täydellisesti muotoilluilta, täyteläisemmiltä ja kauniimmilta. Kuinka sitten oikein valita paras kaikista markkinoilla olevista vaihtoehdoista? Ei hätää, sillä me teimme sen puolestasi – tutustu suosituimpiin tuotteisiin jotka ovat kosmetiikka-asiantuntijoidemme testaamia. He viettivät muutaman viikon käyttäen erilaisia maskaroita ja arvioivat niiden suorituskykyä, pitoa ja vaikutuksia. Nyt on sinun vuorosi – tutustu listaukseemme ja valitse uusi suosikkisi.

Hyvän kulmamaskaran edut

Kulmamaskaroita käytetään kulmakarvojen hoitoon, värin ja rakenteen lisäämiseen sekä itsepäisten karvojen taltuttamiseen. Usein kulmakarvamme kasvavat eri suuntiin, joten hyvän kulmamaskaran pitäisi auttaa niitä pysymään halutussa muodossa. Kulmamaskaraa on saatavana eri väreissä, jotta se vastaisi paremmin kulmakarvojen todellista sävyä ja peittäisi muun muassa harmaat karvat. Kannattaa suosia sellaisia koostumuksia, jotka samalla paksuntuvat ja hoitavat kulmia, sillä jokainen nainen taatusti haaveilee Brooke Shieldsin kaltaisista kulmakarvoista!

LISTAUS: parhaan kulmamaskaran valinta

NRO 1. NANOBROW SHAPE MASCARA

Kulmamaskara
muotoilee, asettaa ja lisää väriä

Tämä kulmamaskara on lumonnut naisia ympäri maailmaa! Nanobrow Shape Mascara sopii täydellisesti muotoiluun, viimeistelyyn ja värin sekä volyymin lisäämiseen. Jos haaveilet täyteläisemmistä, ilmeikkäistä kulmakarvoista, joissa on luonnollinen väri ja jotka näyttävät upeilta kaikissa olosuhteissa – olet löytänyt etsimäsi! Nanobrow’n maskara toimii niin runsaille kuin ohuille ja harvalukuisillekin kulmakarvoille. Sen piidioksidia sisältävä koostumus parantaa niiden ilmettä, ja jo yksi kerros maskaraa lisää väriä ja luo vaikutelman visuaalisesti paksummista, hyvin muotoilluista kulmakarvoista. Luonnolliset sävyt korostavat karvoja uskomattoman tehokkaasti, ja sen pitkäkestoisuus yllättää sinut taatusti positiivisesti.

  • APPLIKAATTORINanobrow Shape Mascaran applikaattori on hurmannut meidät totaalisesti. Se on erinomaisen hienostunut ja tarkka. Spooliessa on fiksusti jakautuneet harjakset. Lisäksi se on nailonia, joten se päällystää kulmakarvat maskarakerroksella tavalla, joka kasvattaa niiden volyymia. Spooliella tehty meikki on aina nopea, tahraamaton ja pehmeä, eikä se tahmaa lainkaan, mutta karvat ovat kesytetyt ja pysyvät paikoillaan.
  • MIELIPITEEMME – Tämä  on ainoa kulmamaskara, joka läpäisi kaikki testimme moitteetta: pitkäkestoiset ominaisuudet, saatavuus, sävyt, koostumus, ainesosaluettelo ja sen loihtimat meikkitehosteet. Suosittelemme sitä koko sydämestämme!

NRO 2. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Melko kallis tuote. Voiko suuri koko (6,5 ml) kuitenkin korvata hinnan? Et varmasti valita sen vaikutuksista, sillä ne ovat vaikuttavat. Lancome Sourcils Styler on laadukas tuote, joka antaa kulmakarvoille volyymia ja pitkäkestoisen meikin useiksi tunneiksi!

  • APPLIKAATTORI – Tämä timantinmuotoinen sivellin on vienyt sydämemme. Kävi ilmi, että tällainen muotoilu toimii hyvin meikissä! Se tarttuu helposti karvoihin ja värjää jopa hyvin ohuet ja pienet karvat.
  • MIELIPITEEMME – Voimme vahvistaa, että innovatiivinen muotoilu todella toimii – Lisa Eldridge, ammattimainen MUA ja tämän maskaran toinen luoja otti riskin applikaattorin uniikin muodon kanssa ja se oli hyvä päätös. Tämä kulmamaskara ylittää hyvin vaativienkin käyttäjien odotukset, sillä se läpäisi useimmat testimme.

NRO 3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Diorin kulmamaskara tarjoaa klassisen harjan ja kolme sävyä geelimäistä koostumusta valittavaksi, mukaan lukien läpinäkyvä, joka sopii kaikille kulmakarvoille. Kirkas vaihtoehto on pelastus niille, joilla on hyvin tummat karvat, sillä tummia sävyjä tästä tuotteesta ei ole saatavilla, mikä kieltämättä yllätti meidät. Maskara kuitenkin todella lisää volyymia, saa kulmakarvat näyttämään upeilta ja koostumus sisältää monia luonnollisia ainesosia. Tällä maskaralla saa aikaan kauniin, ilmeikkään meikin.

  • APPLIKAATTORI – Klassisessa, kartionmuotoisessa spooliessa on laajasti jakautuneet harjakset. Se on suunniteltu siten, että se sopii useimmille kulmakarvoille. Se saattaa kuitenkin värjätä ihoa, jos kulmakarvasi ovat kovin ohuet ja harvat.
  • MIELIPITEEMME – Dior on kuuluisa upeista tuotteistaan, joten ei-niin-hyvää spoolie-harjaa lukuun ottamatta tämä maskara toimii meikissä loistavasti. Se viimeistelee paksut ja melko yhteistyökyvyttömät kulmakarvat vaivattomasti. Sen koostumus ansaitsi sille paikan listauksessamme.

NRO 4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA

Kiko Milanon kulmamaskara on tuote, jonka täysin ainutlaatuinen, hieman geelimäinen koostumus johtaa vähemmän pigmentoituneeseen koostumukseen verrattuna muihin mainitsemiimme tuotteisiin. Se muotoilee karvat melko hyvin ja hoitaa niitä samalla, sillä se sisältää kaunistavaa ja suojaavaa pantenolia. Kiki Milanon kulmamaskarassa on erikoiskuituja, jotka tarttuvat karvoihin ja lisäävät niiden volyymia, joten karvat näyttävät visuaalisesti täyteläisemmiltä ja paksummilta.

  • APPLIKAATTORI – Leveämpi nylonharja, jonka erikoinen muoto sopii pikemminkin kokeneemmalle käyttäjälle tai niille, joilla on paksummat kulmakarvat.
  • MIELIPITEEMME – Tämä maskara on kerrassaan mielenkiintoinen. Se värjää kulmat, takaa luonnollisen ilmeen ja kestää koko päivän. Hinta ei ole tosin kovinkaan alhainen, mutta koko on suuri (8 ml) ja tuote itsessään on melko tehokas.

NRO 5. LORD & BERRY MUST HAVE TINTED BROW MASCARA

Lord & Berryn Must Have Tinted Brow Mascara on yllättänyt meidät täysin. Tämä brittimerkki ei ehkä ole yhtä kuuluisa kuin muut listauksen tuotteet, mutta kannattaa tutustua siihen paremmin, varsinkin jos kulmakarvasi ovat tiheät ja täyteläiset, mutta samalla myös ohuet. Maskara lisää volyymia, sillä se sisältää nailonkuituja ja tuotemerkin kuvaamaa Hydroviton® PLUS -erikoisainesosaa, joka vastaa kulmakarvojen kosteuttamisesta.

  • APPLIKAATTORI – Lord & Berryn kulmamaskarassa on erityisesti suunniteltu spoolien muotoinen applikaattori: se on nailonia ja harjakset on upotettu spiraalimaisesti. Harja on melko iso, joten sen oikeaoppinen käyttö vaatii hieman harjoittelua.
  • MIELIPITEEMME – Tämä maskara ansaitsee ehdottomasti maininnan ja se miellyttää varmasti monia meikkaamisen ystäviä. Sen haittapuolena on kallis hinta ja pieni koko. Maskaran erikoiskoostumus myös kuivuu nopeasti, mutta se takaa samalla luonnollisen ja ilmeikkään kulmameikin.