Risiiniöljyn hyödyntäminen on taas trendikästä! Miksi? Siksi, koska se on uskomattoman monipuolinen ja tehokas öljy. Monet kauneusalan vaikuttajat ja jopa julkkikset ovat rakastuneet Nanoil Castor Oiliin. He hehkuttavat sitä ja sen ominaisuuksia kiitettävin arvosanoin. Jatka lukemista ja saat tietää, kuinka monella tapaa voisit itse käyttää sitä päivittäisessä ihonhoidossasi – tulet taatusti yllättymään!

nanoil castor oil

NANOIL Castor Oil – tunnettu kauneusöljy kilpailijoidensa joukossa

Mikä on tämän hetken suosituin risiiniöljy? Epäilemättä sen täytyy olla Nanoil Castor Oil. Se on kerännyt huomiota paitsi kauniin pakkauksensa vuoksi, mutta myös laadukkuutensa, riittoisuutensa ja antamiensa vaikutuksen vuoksi. Kaunis pullo sisältää Ecocert-sertifioitua risiiniöljyä. Mainittakoon, että Nanoil Castor Oilin koostumus on hieman tavanomaista kevyempi, jos sitä verrataan vaikkapa apteekissa myytävään risiiniöljyyn, joten se on huomattavasti miellyttävämpää käyttää ihonhoidossa.

NANOIL Castor Oil – ainesosat

Risiiniöljy on EFA:iden (välttämättömien, tyydyttymättömien rasvahappojen) sekä ainutlaatuisen risiinihapon lähde – jota itse asiassa esiintyy ainoastaan risiiniöljyssä. Juuri 18-hiilisen risiinihapon glyseridi on vastuussa tämän öljyn ainutlaatuisista ominaisuuksista. Se sisältää myös arvokkaita proteiineja, kivennäisaineita ja E-vitamiinia. Tällä öljyllä on lukematon määrä kosmeettisia vaikutuksia, jotka ovat tärkeitä niin kasvojen, vartalon kuin hiustenkin hoidossa. Lisäksi sen koostumus sisältää öljyhapon, linolihapon, palmitiinihapon ja steariinihapon glyseridejä. Niillä kaikilla tiedetään olevan suotuisia vaikutuksia ihoon!

risiiniöljy hiusten kasvuun nanoil

NANOIL Castor Oil – ominaisuudet

Risiiniöljyllä on tunnettu etenkin sen antibakteerisista sekä tulehduksia ja sienitauteja torjuvista ominaisuuksia. Siksi sitä käytetään yleisesti kosmetiikan raaka-aineina muun muassa aknen torjumiseksi. Lisäksi risiiniöljy on korvaamaton hauraiden hiusten, kulmakarvojen ja kynsien uudistamisessa, koska se vahvistaa niitä ja luo suotuisat olosuhteen niiden kasvulle.

TOP 10 SUOSITUINTA NANOIL CASTOR OILIN KÄYTTÖTARKOITUSTA

  1. Kulmakarva- ja ripsiseerumina.
  2. Hiusten vahvistamiseen ja hiustenlähdön ehkäisyyn.
  3. Seerumina vaurioituneille latvoille.
  4. Osana öljypuhdistusmenetelmää.
  5. Meikin ja jopa vedenkestävän kosmetiikan poistoon.
  6. Hoitoaineena vaurioituneille, hauraille kynsille.
  7. Kuiville polville ja kyynärpäille.
  8. Antiseptisenä jalkavoiteena.
  9. Hierontaöljynä selluliittia vastaan.
  10. Miesten parran hoidossa.

risiiniöljyn hyödyt nanoil

Nanoil Castor Oil – onko se ostamisen arvoinen?

Jokainen Nanoil Castor Oilia kokeillut tunnustaa sen toimivan juuri, kuten on luvattukin!Riippumatta siitä, ovatko hiuksesi raskaat ja jäykät vai ohuet, kuivat ja vaurioituneet tai kenties värjätyt, öljy toimii 100-prosenttisesti! Valitse siis Nanoil Castor Oil, jos sinulla on rasvoittuva, normaali tai kuiva iho. Se on monipuolinen ja täydellinen aivan kaikille! Monet ovat kertoneet, että risiiniöljyn käytön ansiosta heitä häirinneet epätäydellisyydet ovat kadonneet heidän kasvoiltaan, öljy on vahvistanut heidän hiuksiaan ja pysäyttänyt hiustenlähdön sekä uudistanut ripset ja saanut kulmakarvat näyttämään tuuheilta!

Tutustu tuotteeseen tarkemmin valmistajan virallisilla verkkosivuilla osoitteessa nanoil.fi

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)