Tiesittekö, että hiuksia voi hoitaa nestemäisellä kullalla? Siihen tarvitaan vain Nanoil Argan Hair Mask ja usko arganöljyyn – Marokon nestemuotoinen kulta sisältää yli 100 ainesosaa ja hoitaa uskomattoman hyvin. Tämä on luonnollisen hiustenhoidon luksusta, ja sinä ansaitset sen!

Arganöljyä on pidetty luonnollisena lääkkeenä ja kauneustuotteena Kaukoidässä jo vuosikausia. Tätä Marokon aarretta pidetään nestemäisenä kultana, koska sen uuttamiseen menee ikuisuus, se sisältää runsaasti ravintoaineita ja öljy tosiaan on kullan väristä. Epätavallinen öljy on Arganpuun pähkinöistä kylmäpuristettu luonnollinen kaunistaja, jota lisätään parhaisiin kauneustuotteisiin. Upean kaunistavia vaikutuksia saa vain aidolla arganöljyllä – eli Nanoilin tarjoamalla öljyllä.

Nanoil Argan Hair Mask | Kenelle

Nanoilin naamio arganöljyllä sopii loistavasti heikkojen ja takkuisten hiusten omistajille. Siinä on paremmat ainesosat kuin useimmissa naamioissa ja se ei sisällä parabeeneja, joka tekee siitä luonnollisen tuotteen. Naamio sopii kaikille hiustyypeille ja herkälle päänahalle. Nanoil Argan Hair Mask on hyvä valinta kaksihaaraisista ja katkeavista sekä irtoavista hiuksista kärsiville. Tuote tarjoaa riittävästi vahvistusta ja suojaa hiuksia juurista latvoihin. Huipputuotteella saa aikaan kampaajatason tuloksia kotona.

Nanoil Argan Hair Mask |Vaikutukset

Kun kerran on valinnut Nanoilin naamion arganöljyllä, voi odottaa parhaita mahdollisia tuloksia. Nanoil Argan Hair Maskin säännöllinen käyttö tarjoaa tärkeitä ravintoaineita, kosteuttaa ja paikkaa hiuksia. Tämän seurauksena hiukset ovat paksummat, vahvemmat ja vastustuskykyisemmät 2-3 viikon jälkeen. Nanoil Argan Hair Maskin vaikutuksia ovat:

  • hiusten liiallinen irtoaminen lakkaa
  • hiukset ovat kestävämmät
  • hiukset eivät enää halkea
  • hauraat hiukset vahvistuvat
  • takut vähenevät
  • hiukset ovat kosteutetut, sileät ja kiiltävät

Nanoil Argan Hair Mask | Ainesosat

Kaikki uskomattomat vaikutukset ovat peräisin täynnä parhaita ainesosia olevasta kevyestä, ei-rasittavasta koostumuksesta. Mitä nämä ainesosat sitten ovat? Parhaat ainekset ja luonnollinen koostumus tekee Nanoil Argan Maskista täydellisen valinnan hoitoa tarvitseville hiuksille. Jo mainittu Marokkolainen nestekulta on pääroolissa – luonnollinen kylmäpuristettu ja raffinoimaton arganöljy on polyfenolien, E-vitamiinin, rasvahappojen ja noin 100 muun hyödyllisen ainesosan lähde. Yhdessä pantenolin (provitamiinin) kanssa öljy paikkaa hiuksia, elvyttää ja kosteuttaa optimaalisesti. Sisältö on yksinkertainen ja vesipohjainen, jonka ansiosta se on kevyt ja se ei rasita hiuksia.

Nanoil Argan Hair Mask | Käyttö

Helppokäyttöisyys on toinen hyvä puoli Nanoil Argan Hair Maskissa. Käyttö ei vie paljon aikaa. Siinä menee noin tunti viikossa, koska valmistaja suosittelee naamion käyttöä kahdesti viikossa 15-20 minuutin ajan. Kun tähän lisää levitykseen ja huuhteluun kuluvan ajan, kuluu noin tunti. Aika on kuitenkin hyvin lyhyt ihanien, vahvojen ja elvytettyjen hiusten puolesta.

Nanoil Argan Hair Mask | Arvostelut

Mikäli Nanoil Argan Hair Mask mietityttää vielä, ehkä muiden käyttäjien arvostelut tekevät suuremman vaikutuksen. Tämä on yksi parhaiten myyvistä naamioista arganöljyllä – sitä suosittelee käyttäjät sekä maailmanluokan hiusstylistit, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta ennen kaikkea. Kevyt koostumus yhdessä parhaiden ainesosien, nopeat tulokset ja kilpailukykyinen hinta tekevät Nanoil Argan Hair Maskista kokeilemisen arvoisen. Jos teitäkin kiinnostaa kokeilla, käykää virallisella verkkosivulla: www.nanoil.fi