Tervetuloa! Entä jos kertoisin sinulle, että luonnonmukainen ihonhoito ei ole vain trendi, vaan myös elämäntapa? Nyt tarkoituksenamme on auttaa sinua ymmärtämään miksi tuotteiden tuotantomenetelmät, raaka-aineet ja ympäristövaikutukset ovat olennaisia tekijöitä kaikissa kosmetiikkatuotteissa. Luonnonmukaisen ihonhoidon maailmassa kauneus alkaa luonnollisista ainesosista.

Mikä On Luonnonmukainen Ihonhoito?

Luonnonmukainen ihonhoito tarkoittaa ihonhoitotuotteiden valmistusta, jotka käyttävät luonnollisia raaka-aineita. Nämä tuotteet eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja, kuten parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai keinotekoisia tuoksuja. Nämä tuotteet ylläpitävät ihon terveyttä ja tasapainoa käyttämällä ainesosia, jotka ovat parhaimmillaan mahdollisimman lähellä niiden luonnollista muotoa.

Miksi Valita Luonnonmukaiset Ihonhoitotuotteet?

Luonnonmukaisissa ihonhoitotuotteissa on monia etuja, mukaan lukien

 1. Vähentynyt kemikaalien kulutus: Luonnonmukaisilla tuotteilla voit välttyä monilta haitallisilta kemikaaleilta, jotka löytyvät perinteisistä kosmetiikkatuotteista.
 2. Ympäristöystävällisyys: Monet luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet valmistetaan vastuullisilla tuotantomenetelmillä, joiden tarkoituksena on vähentää ympäristön kuormitusta.
 3. Terveellisempi iho: Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet hyödyntävät luonnon omia ainesosia, jotka ovat ystävällisiä ihon luonnolliselle tasapainolle.

Luonnonmukaiset Ihonhoitotuotteet Erilaisille Ihotyypeille

Jokaisella ihotyypillä on omat erikseen määritellyt tarpeensa, ja onneksi löytyy myös luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita joka tarpeeseen. Tässä muutamia esimerkkejä.

 • Rasvainen iho: On tärkeää valita tuotteita, jotka kontrolloivat talin tuotantoa rasvaisella iholla. Rasvainen iho hyötyy myös säännölliseen käyttöön tarkoitetuista kuorintavoiteista.
 • Kuiva iho: Kuiva iho tarvitsee paljon kosteutusta ja ravitsemista. Luonnonmukaiset voiteet ja öljyt, jotka sisältävät ravitsevaa kookosöljyä tai sheavoita, ovat ihanteellinen valinta.
 • Yhdistelmä iho: Tämä ihotyyppi tarvitsee tasapainon kosteuden ja öljyn välillä. Tuotteet, jotka sisältävät aloe veraa tai vihreää teetä, voivat auttaa säilyttämään tämän tasapainon.

Luonnonmukaisia Ihonhoitotuotemerkkejä

On monia merkkejä, jotka erikoistuvat luonnonmukaiseen ihonhoitoon. Tässä muutamia suosittuja merkkejä.

 • Biotherm
 • Weleda
 • Dr. Hauschka
 • Origins
 • Lush

Yhteenveto

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, haluamme painottaa kauneudenhoitoa, joka on ystävällinen sekä ihollemme että ympäristöllemme. Valitsemalla luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet voimme olla osa tätä muutosta ja pitää ihostamme huolta samalla tavalla kuin planeetastamme.