Lashcode on ripsiväri, joka tuo esiin uuden ulottuvuuden klassisessa mustassa värissä ja upean ulkonäön kaikille naisille. Tämä on uskomaton ripsiväri, joka tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia tarkkaan meikkiin ja tehokkaaseen ripsihoitoon.

Ihanteellinen meikki ei ole täydellinen ilman täydellisesti korostuneita ripsiä. Tämä silmämeikki antaa kasvoille häikäisevämmän lookin ja viimeistelee koko meikin. Ripsiväri, joka antaa välittömän mahdollisuuden tuoda esiin katseen kauneus ja säilyttää tämän vaikutuksen kauan, on kaikki mitä tarvitsee. Siksi Lashcode -ripsiväri on jokaisen naisen paras ystävä. Mitä tämän klassisen vallankumouksen takana piilee?

AJATON KLASSIKKO JÄLLEEN

suositeltu ripsiväri LashcodeLashcode on tarkka ripsiväri, joka tarjoaa pitkään kestävän ja intensiivisen meikin. Ominaisuus, joka saa tuotteen eroamaan muista, on sen muoto, joka sopii ripsillemme. Tämä kauneustuote muotoilee silmiä, tekee ripsistä optisesti paksummat ja tarjoaa kestävän taivutuksen. Sen vaikutukset ovat innovatiivisen applikaattorin ja puuterisen koostumuksen ansiota. Silkkinen maskara peittää jokaisen ripsen ja erottelee ripset hyvin, tuuheuttaen niitä samalla. Lisäksi, tuote tekee silmistä näkyvämmät vain yhdellä kerroksella. Koska Lashcode -ripsiväri pääsee käsiksi jopa pienimpiin ripsiin silmien kulmissa, se pystyy myös tarjoamaan intensiivistä pituutta ja paksuutta. Se on klassisen musta väriltään mutta silti moderni ja naisellinen.

ERGONOMINEN APPLIKAATTORI

Ripsiväri Lashcode tietää naisellisen kauneuden salaisuuden. Avain salaisuuteen on ripsivärin tarkka applikaattori. Äärimmäinen käyttömukavuus johtuu ergonomisesta Lashcode -harjasta, joka on tehty korkealaatuisesta silikonista. Sen muoto, pituus ja harjasten leveys suunniteltiin niin, että harja erottelee ripset täydellisesti ja peittää kaikki ripset samettisella tuotteella liimaamatta niitä yhteen – se on mahdollista vain yhdellä vedolla.

Vallankumouksellinen Lashcode harjaa antaa mahdollisuuden saada täydellinen silmämeikki silikoniharjan ja sen eripituisten harjasten ansiosta:

  • keskiosa peittää täydellisesti pisimmät ja ohuimmat ripset sysimustalla värillä,
  • kapea kärki pääsee helposti käsiksi lyhyihin ripsiin silmien kulmissa,
  • oikean kokoinen harja helpottaa alaripsien meikkaamista.

KAUNEUDEN SALAINEN SISÄLTÖ

Lashcode ripsiväri tarjoaa naisille uuden ulottuvuuden silmämeikkiin kahden tekijän ansiosta. Lopputulokseen vaikuttaa täydellisesti muotoiltu harja ja myös samettinen koostumus puuterisella värillä, jonka on kehittänyt ammattilaiset. Lashcode on ripsiväri, joka takaa täydellisen tummat ripset täynnä eloa luonnollisten hoitavien ainesosien ansiosta. Lashcode on enemmän kuin pelkkä meikki. Se sisältää parhaita hoitavia ja kasvua stimuloivia ainesosia, mukaan lukien soijaa ja vehnäuutetta, pro-vitamiinia B5, E-vitamiinia ja arginiinia.

LASHCODE on kaikki mitä tarvitset häikäistäksesi ulkonäölläsi joka päivä.