Kesä on lähtökohtaisesti ihanaa aikaa vuodesta ja täynnä ihania mahdollisuuksia upeaan lopputulokseen. Vuodesta toiseen olen säilyttänyt rutiiniinikin yhäkin välttämättömiä kesän kauneustuotteita sinulle, jotta voisit hyödyntää kesää kauneutta hyödyntäen. Tässä artikkelissa keskitytään siihen, mitä tuotteita suositellaan kuljettamaan kesän aikana ja missä järjestyksessä ne tulisi kuljettaa.

Aurinkosuoja

Se on ehdottomasti tärkein kesän kohta ja se on ehdottomasti pakko pakata. Erityisesti kaikki aurinkovoide, joka on läpäissyt voimakkaan suojakerroksen eli 50+ SPF: n. Olipa kyse sitten kasvovoiteesta, uimaporista tai jopa meikkivoiteesta, suojaa auringon säteiltä. Tarpeesi mukaan voit valita joko vaalean tai tumma tuotteen, ja voit myös ostaa erityisiä tuotteita kasvojen kohdentamiseksi.

Coronessa olevat aurinkolasit

Suojaat silmäsi ärsytykseltä auringon säteiltä ja parannat näkyvyyttä, kun kuljet aurinkolasit mukanasi. Löydät monia malleja ja makuja, ja voit myös ostaa aurinkolasit mustana tai harmaana. Varmista, että hankit UV-suojatut aurinkolasit ja sillä on enemmän suojaa. Vaihtoehtona voit ostaa aurinkolaseja, jotka sopivat heijastuksen vähentämiseen.

CC-voide

Kesän auringonvalo voi olla kovaa, joten käytä CC-voidetta, joka sisältää sekä suojakerroksen että kosteusvoiteen. Viimeistely on pehmeä ja ravitseva ja auttaa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on herkkä iho tai polttava auringonsäteily. Valitse luonnolliset sävyt, jotta voit saada loistavan ja kestävän jäljen.

Juomapullo

On aina tärkeää juoda riittävästi vettä, kun kesä on vilkkaimmillaan. Pitkien päivien aikana juomapullon on täytynyt pysyä hydratoituna, joten varmista, että kannat juomapulloa mukanasi ulkoiluun. Jotta todella pysyt itsesi nälkäisenä, voit ostaa juomapullon, jonka voi koristaa ja joka sisältää eri tyyppisiä makuja ja ainesosia. Lisäksi voit hankkia juomapullon, jossa on korkki ja helmiä, jotka pitävät maun ppäivänä.

Vihreä silmänraja-tus

Vihreä silmänraja-tus on erinomainen tuote, jonka avulla voit saada upean vihreän silmän ja kiillottaa silmisi. Se sisältää elegantit silmänrajat ja lisää luonnollisen hehkun silmille. Voit käyttää sitä monissa sävyissä ja voimakkuudessa. Vihreä väri on erityisen korostava, joten varmista, että kuljet tämän tuotteen mukana kesälomallasi.

Luonnollinen huuliväri

Mikä voisi olla parempaa kuin luonnollinen huuliväri kesän aikaan? Voit hankkia monia huulivoittosia ja -voiteita, jotka sisältävät korjuden, luonnollisen huulikoristuksen. Huulipunat ovat erinomaisia korostamaan huuliväriä ja lisäämään huulille luonnollista kauneutta. Niillä on myös hyvin harvinaisia aromaattisia ainesosia, jotka pitävät huulet pehmeänä ja ravitsevana.

Vartalon kuorinta

Vartalon kuorinta on tärkeä vaihe, jota ei pidä sivuuttaa. Se on loistava keino puhdistaa iho ja auttaa sitä poistamaan vanhoja kuoluneita ihosoluja. Tämä auttaa palauttamaan raikkaan ja energisen ulkonäön. Puhdistus on erityisen tärkeää kesällä, ja se täytyy tehdä ennen meikkivoiteen levitystä tai muita tuotteita. Vakiinnuta kaikki kuorinta-aineet ennen lähtöäsi, jotka sopivat sinulle ja auttavat saamaan halutun lopputuloksen.

Rullattava meikkipussi

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, suosittelisin, että hankit erikoismeikkipussin, joka on helppo kuljettaa mukanasi. Nämä tuotteet ovat erittäin käteviä ja rullaavat yhteen pienemmässä muodossa, kun et enää tarvitse niitä. Ne tekevät kauneustuotteidesi säilyttämisestä järkevää ja näyttävät tyylikkäiltä. Voit hankkia pienemmän ja kompaktimman tai suuremman meikkipussin, riippuen tuotteista, jotka haluat kuljettaa mukanasi.

Kesällä kannattaa kuljettaa mukanaan vain välttämättömiä kauneustuotteita, ja on tärkeää löytää sekoitus luonnollisia ja seerumeita, jotka saavat ihosi näyttämään ja tuntemaan kesäisen terveeltä. Nämä ovat tuotteita, joita suosittelen kuljettamaan mukanasi kesän aikana, jotta hyödyt niiden kauneudesta ja säteilevästä ulkonäöstä.