Jokainen meistä unelmoi pitkistä ja paksuista ripseistä, jotka kaartuvat kauniisti. Valitettavasti luontoäiti ei siunaa meitä kaikkia tällaisilla ripsillä. Ei siis ihme, että monet naiset joutuvat turvautumaan erilaisiin keinoihin saavuttaakseen haluamansa lopputuloksen. Kauneusmarkkinat ovat täynnä DIY-ripsienpidennyksiin tarkoitettuja klusteriripsiä. Mitkä niistä ovat kuitenkin parhaat?

Kotikäyttöön tarkoitettujen klusteriripsien arvostelu – miten se luotiin?

Alla esitelty DIY-käyttöön tarkoittettujen klusteriripsien arvostelu kauneusmarkkinoiden tunnetuimmista tuotteista. Ne ovat saaneet ja saavat edelleen runsaasti positiivisia arvioita.

Arvostelua luodessamme otimme huomioon useita tekijöitä. Niitä olivat muun muassa:

  • ripsien laatu;
  • helppo/vaikea kiinnitys;
  • ulkonäkö ja estetiikka;
  • kestävyys.

Näiden kriteerien perusteella oli mahdollista laatia täydellinen ja informatiivinen arvostelu, jonka pitäisi helpottaa lopullista valintaasi.

Kaikkien alla esiteltyjen käyttövalmiiden klusteriripsien avulla voit luoda luonnollisen näköiset ripsienpidennykset kotona suhteellisen nopeasti. DIY-ripsienpidennysten ansiosta naisten ei enää tarvitse käydä kosmetologin luona. Nykyään he voivat luoda omat ripsienpidennyksensä kotona ja saada aikaan upeita tuloksia itse!

Parhaat klusteriripset – huippuarvostelu

Kotona itse kiinnitettävien klusteriripsien joukossa on monia vaihtoehtoja. Kuitenkin vain muutama niistä todella ansaitsee huomiosi. Niiden ansiosta unelmiesi ja luonnollisen näköisten ripsien saaminen on paljon helpompaa!

1. Nanolashin klusteriripset – DIY-ripsienpidennykset

tekoripsien ranking

Nanolashin DIY-ripsienpidennykset ovat kiistaton markkinajohtaja DIY-ripsienpidennysten maailmassa. Nämä kotona käytettävät käyttövalmiit klusteriripset voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa, kuten valmistaja ilmoittaa, ja tämän vahvistavat monien tyytyväisten naisten arviot.

Nanolashin kotikäyttöön tarkoitetut tekoripset ovat pehmeät, kevyet ja jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä. Yksi kotelo sisältää 36 klusteriripsiä kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Valittavana on 8 erilaista tyyliä.

Ripsien laajan valikoiman avulla voit luoda sekä Russian Volime -ripset että herkän arki-ilmeen jokapäiväiseen käyttöön.

Vaikutus voi kestää jopa 5 päivää. Lisäksi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta DIY-ripsienpidennyksistä. Niiden kiinnittämiseen kuuluu nimittäin vain 3 helppoa vaihetta mukavasti kotona.

On syytä huomauttaa, että DIY-ripsienpidennykset ovat saatavilla myös osana täydellistä ripsienpidennyspakkausta. Se sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet, kuten bonderin, sealerin, erikoispinsetit ja Nanolash removerin.

Nanolashin DIY-ripsipidennykset ovat epäilemättä kiistaton markkinajohtaja. Tämä tuote on saanut laajan joukon käyttäjiä, jotka voivat vahvistaa valmistajan lupaukset. DIY-ripsienpidennysten etuja ovat:

  • ne voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa;
  • voit ostaa kokonaisena paketin yhdessä tarvittavien tarvikkeiden kanssa;
  • voit käyttää niitä jopa 5 päivän ajan.

Näin ollen nämä rypsienpidennykset vaikuttavat ihanteelliselta vaihtoehdolta naisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin kokeilleet ripsienpidennysten loihtimista itse kotona.

DIY-ripsienpidennykset ovat premium-tuote. Naiset ylistävät näitä klusteriripsiä monista syistä. He arvostavat sitä, että Nanolashin klusteriripset ovat erittäin kevyitä eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Nanolash on brändinä huolehtinut kaikista yksityiskohdista, ei ainoastaan ripsien ulkonäöstä ja kestävyydestä vaan myös valmiiden klustereiden äärimmäisen yksinkertaisesta levittämisestä. Vieraile Nanolashin verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja heidän kotikäyttöön tarkoitetuista ripsienpidennyksistä.

2. KISS Falscara Starter KIT

Tämä tuote muistuttaa perinteisiä ripsiviuhkoja, vaikka ne eroavat niistä merkittävästi. KISS Falscara Starter KIT sisältää pieniä klusteriripsiä, jotka ovat kevyitä ja ohuita. Ne kiinnitetään luonnollisten ripsien alle, eivätkä ne luo tekoripsien näköistä efektiä.

Pakkauksen osana saat BOND&SEAL-tuotteen ripsien esivalmisteluun sekä pinsetit, jotka helpottavat ripsien kiinnittämistä. Kiinnitys on yksinkertaista, eikä sen pitäisi myöskään kestää kovin kauan. Paljon riippuu kuitenkin siitä, onko sinulla aiempaa kokemusta tältä saralta. Jos ei, sinun on harjoiteltava hieman, jotta lopputulos vastaisi odotuksiasi.

Kannattaa huomata, että KISS Falscara Starter KITiä voi käyttää yhtäjaksoisesti useita päiviä, mutta se edellyttää OVERNIGHTER Long Wear Sealer -kiinnityssalvan käyttöä, joka valitettavasti puuttuu paketista ja on ostettava erikseen. Lisäksi tuotteen erityinen koostumus tekee klusteriripsistä sopimattomia uudelleenkäyttöön, kun ne on kerran poistettu. Tämä on luultavasti yksi KISS Falscara Starter KITin suurimmista puutteista. Nanolashin pakkauksessa oli kaikki tarvittava.

3. Tatti Invisi-Lash Kit

TATTI-merkin Invisi Lash Kit on toinen tuote, jota kannattaa harkita kun haluat tehä DIY-ripsienpidennykset kotona. Näitä ripsienpidennyksiä on saatavana 4 eri pituudessa: 8, 10, 12 ja 14 mm, jolloin voit muotoilla ja säätää lopputulosta omien tarpeidesi mukaan. Pakkaus sisältää myös bonderin, sealerin ja applikaattorin, jotka helpottavat ripsien kiinnittämistä.

Invisi-Lash Kitin ripset ovat uudelleenkäytettäviä. Ripset saattavat kuitenkin deformoitua ja muuttaa muotoaan, jos et ole hellävarainen niiden kanssa.

Valmiiden klusteriripsien kinnittäminen itse on naisten arvostelujen mukaan hieman vaikeampaa kuin monien muiden DIY-ripsienpidennysten, vaikka harjoitus tekeekin mestarin. Mukana tuleva applikaattori auttaa kiinnittämään ripsienpidennykset noin 1 mm:n päähän ripsirajasta, mutta sen muotoilu jättää toivomisen varaa.

Yhdessä paketissa olevien erikokoisten ripsien ansiosta voit muokata ripsiesi ilmettä mielesi mukaan. Invisi-Lash Kitillä voit luoda sekä tuuheat ripset että hienovaraiset ripsienpidennykset arkikäyttöön.

Invisi-Lash Kit tarjoaa käyttövalmiita ripsienpidennyksiä, jotka näyttävät hyviltä, mutta niiden kestävyyttä voisi parantaa, mikä määritteli tämän tuotteen sijoituksen arvostelussa.

4. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit tarjoaa klusteriripsiä kotikäyttöön, ja setti on ilmestynyt markkinoille melko hiljattain. Käyttäjät eivät kuitenkaan ole aivan innoissaan vaikutuksista, joita he ovat saaneet aikaan. Joissakin arvosteluissa on väitetty, että ne eivät toimi hyvin Russian Volume -ripsien kanssa.

Velour-Xtensions Kitin ripsiä on saatavana sarjana kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Ne tulevat ohuella nauhalla varustettuna, jonka avulla voit taitavasti häivyttää ripsien liitoslinjan. Itse levityksen pitäisi kestää enintään 10 minuuttia, kuten valmistaja lupaa.

Yhden käyttökerran vaikutusten elinikää Velourin klusteriripsien avulla ei ole nimenomaisesti ilmoitettu. Verkkosivustolla valmistaja ilmoittaa, että kaikki riippuu yksilöllisistä taipumuksista ja hoidosta. Se väittää myös, että Velour Xtensions Kitin ripset eivät ole vedenpitäviä eikä niitä saa kastella 24 tuntiin kiinnityksen jälkeen. Tämä puolestaan on yksi setin suurimmista haittapuolista.

5. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit on toinen tuote, jonka avulla voit saavuttaa täydelliset, luonnollisen näköiset ripset mukavasti kotona. Lashifyn paketin mukana tulee vakiona käyttövalmiita klusteriripsiä sekä lisävarusteita, joiden tarkoituksena on helpottaa ripsien kiinnitystä huomattavasti.

Lashifyn DIY-ripsienpidennykset on myös suunniteltu herkät silmät mielessä pitäen, joten yleisesti ottaen ne on tarkoitettu kaikille naisille. Näiden tekoripsien kiinnittäminen ei myöskään pitäisi aiheuttaa suuria ongelmia. Sinun on kuitenkin valmisteltava ripset hyvin ja oltava kärsivällinen. Ensin sinun on levitettävä ripsiväri, ja verrattuna Nanolashin klusteriripsiin tämä ei ollut tarpeen.

Lashify Starter Kit tarjoaa ripset, jotka ovat poikkeuksellisen joustavat ja pehmeät. Ne mukautuvat silmäluomen muotoon ja jäljittelevät luonnollisia ripsiä. Tämän tuotteen suuri haittapuoli on kuitenkin se, että sekä aloituspakkaus että täydennyspakkaukset sisältävät vain 10 ripsiviuhkaa. Pakkaus mahdollistaa vain yhden kiinnityskerran. Ja sinun on myös hyvä tietää, että Lashify-pakkaus on luultavasti kallein markkinoilla oleva tuote.

Yhden kiinnityksen vaikutusten taattu kesto on 4-5 päivää. Valmistaja tekee kuitenkin selväksi, että näitä kotikäyttöön tarkoitettuja valmiita ripsienpidennyksiä on hoidettava asianmukaisesti. Tämä on ainoa tapa pidentää niiden kestävyyttä. Mielenkiintoista on, että Lashify Starter Kitin ripsiä voi käyttää hieman pidempään, jos käytät valmistajan liimausmenetelmää. Valitettavasti nämä lisävarusteet eivät sisälly pakettiin, minkä vuoksi tämä tuote ei ansaitse korkeampaa sijaa arvostelussamme.

6. QUEWEL DIY Lash Kit

QUEWEL DIY Lash Kit on DIY-ripsipidennykset kotona -arvostelun viimeinen tuote, ja se ansaitsi viimeisen sijan. Sen avulla voit luoda erilaisia ripsienpidennystyylejä – Russian Volumesta lempeisiin ripsienpidennyksiin jokapäiväistä käyttöä varten. Se ei kuitenkaan ole yhtä helppoa kuin Nanolashin klusteriripsien kanssa. Tarvitset jonkin verran aiempaa kokemusta näiden ripsien kiinnittämiseen tai yksinkertaisesti vain hieman harjoittelua.

Pakkaus sisältää lisävarusteita, jotka on suunniteltu helpottamaan kiinnitystä. Ripset voidaan kiinnittää sekä ylhäältä että alhaalta. Koko prosessin ei pitäisi kestää yli 15 minuuttia, vaikka kaikki riippuu luonnollisten ripsien ennakkovalmistelusta. Myös tässä tapauksessa on kyse pidemmästä levitysajasta.

Käyttövalmiita QUEWEL DIY Lash Kitin ripsiä voi käyttää useita päiviä. Kaikki riippuu kuitenkin oikeasta hoidosta. Ripset on kammattava, ja öljypohjaista kosmetiikkaa on suositeltavaa välttää.

Käyttäjät, jotka päättivät kokeilla QUEWEL DIY Lash Kitiä, väittävät, että he todella saavuttivat halutut tulokset, vaikka se ei ollut helppoa. Tuote voidaan myös poistaa yhden tai kahden päivän käytön jälkeen. Pakkauksen mukana tulee poistoaine, jonka pitäisi helpottaa tätä.

Parhaiden kotikäyttöön soveltuvien klusteriripsien arvostelu – yhteenveto

Jokainen nainen haaveilee terveistä ja paksuista ripsiä, jotka kaartuvat kauniisti. Nyt tästä unelmasta voi vihdoin tulla totta. Arvostelussa lueteltujen tuotteiden ansiosta naiset voivat saavuttaa halutun vaikutuksen vain muutamassa minuutissa.

Oikean klusteriripsien valitseminen kotikäyttöön on äärimmäisen tärkeää. Sinun tulisi miettiä huolellisesti ja analysoida lueteltujen tuotteiden edut ja haitat.

Kannattaa myös ottaa huomioon, että jotkut setit tarjoavat 3 ja toiset taas 4 ripsipituutta. Tässä tapauksessa on tarpeen päättää, millaisen muotoilun haluat luoda kotona.

Tietenkin lopullinen tuotevalinta on jo sinusta kiinni. Sinä tiedät parhaiten, mitkä klusteriripset kotikäyttöön voivat vastata odotuksiasi.