Oletko huomannut, että alumiinifolio repeää herkästi, kahisee inhottavasti ja vahingoittaa hiuksia värjäyksen aikana? Älä tuhlaa aikaasi siihen enää koskaan! ColorCuts on luonut vaihtoehdon foliolle, sillä brändin kehittämät värjäysliuskat sopivat kaikkiin värjäystekniikoihin. Lisäksi ne ovat simppelit ja näppärät käyttää, eivätkä ne vaurioita hiuksia.

Maltalainen ColorCuts on yksi kampaamomarkkinoiden johtavista tuotemerkeistä. Tuotemerkki suunnittelee ja kehittää erilaisia kampaamotarvikkeita ja -laitteita ympäristö huomioiden, minkä vuoksi se käyttää aurinkoenergiaa tai kierrätysmateriaaleja tuotteidensa valmistuksessa. Muun muassa uudet Highlighting Foam Strips -värjäysliuskat on valmistettu 80-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Huipputeknologia ja vuosien kokemus antavat mahdollisuuden luoda erikoistuotteita, joita kampaajat ympäri maailmaa suosivat ja arvostavat. Tämä on kampaamoalan vallankumous!

On korkea aika kokeilla ColorCuts Highlighting Foam Stripseja!

Lämpö hyvin eristävät Highlighting Foam Stripsit helpottavat näyttävien värjäystulosten saavuttamista, joten usko tai älä, mutta ne ovat äärimmäisen hyödylliset ihan jokaisessa kampaamossa. Liuskat sopivat erinomaisesti raitojen luomiseen, baleyageen sekä värin ehostukseen. Ne on kehitetty olemaan yhteensopivia kaikkien värjäystekniikoiden ja -tuotteiden kanssa. Liuskat kestävät repimistä ja rypistymistä, voit pestä ne käsin tai pesukoneessa ja käyttää niitä uudelleen. Älä turhaan huolestu, sillä niiden laatu säilyy muuttumattomana kolmen pesukerran ajan!

ColorCutsin värjäysliuskoja on saatavilla neljässä eri värissä, jotta voisit hyödyntää niitä, kun haluat esimerkiksi erottaa eri hiusvärit toisistaan. Ne ovat ohuita, joustavia ja kestäviä. Pehmeä materiaali mukautuu käytössä täydellisesti, joten ne ovat hyvin miellyttäviä käyttää. Liuskat ovat myös heti käyttövalmiita, mutta niitä voi taivuttaa, leikata ja taittaa vapaasti.

color cuts parhaimmat hiusten värjäysliuskat

Lämpöä sisäänsä eristävä materiaali takaa hiuksille aina optimaalisen ja turvallisen lämpötilan – se ei kuumenna tai polta hiuksia. Tämä on erityisen tärkeää etenkin hiuksia vaalennettaessa. Highlighting Foam Strips on täysin liimaton, mutta kun levität väriainetta, luo liuskan pinta sen kanssa vahvan pidon hiuksiin. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta ne pysyvät tiukasti paikoillaan – eivätkä ne liu’u karkuun hiuksista värin levityksen aikana. Saat sellaista käyttömukavuutta, jota ei ole mahdollista saavuttaa alumiinifoliolla.

Highlighting Foam Strips – ominaisuudet:

  • Joustava, vaahtomainen ja kevyt materiaali
  • Kestää sekä repimistä että rypistämistä
  • Hallitset 100 % koko värjäysprosessin
  • Säilyttää optimaalisen hiusten lämpötilan
  • Uudelleenkäytettävissä pesun jälkeen
  • Soveltuu hyödynnettäväksi kaikille värjäystekniikoille
  • Puoliksi läpinäkyvää materiaalia ja eri värit helpottamassa esimerkiksi värien merkitsemistä
  • Ei vaurioita tai polta hiuksia
  • Täydellinen raitojen luomiseen tai ombre-tekniikan käyttämiseen
  • Yhteensä pakkauksessa on 200 liuskaa, joiden mitat ovat 100 x 305 mm.

Käyttöohje: Erottele hiuksista osio, johon haluat levittää väriainetta, ja vie värjäysliuska sen alle. Levitä värjäystuotetta hiuksiin liuskan päällä ja taita liuska kahtia. Mikäli hiukset ovat hyvin pitkät, voit taittamisen sijaan peittää värjätyt hiukset käyttämällä toista liuskaa. Anna väriaineen vaikuttaa halutun ajan verran. Prosessin aikana voit myös avata liuskat, jos haluat seurata värjäysprosessin etenemistä tai tehdä korjauksia. Lopuksi liu’uta liuskat varovasti pois hiuksista ja pese ne uudelleenkäyttöä varten.

värjäysliuskat color cuts

Lopputulos: Hiusten värjäys on aina turvallista ja miellyttävää, ja lopputulos takuuvarmasti halutun kaltainen, kun käytät ColorCuts Highlighting Foam Stripseja.

Iisää tietoa ColorCuts tuotteista voi löytää osoitteesta colorcuts.mt