zdjecieama

Naiset kysyvät usein itseltään: ’Kuinka saan silmäripsistäni kauniit?’. Tällöin he päättävät ottaa riskin, ja käydä erilaisissa kosmetiikkahoidoissa. Joskus ne ovat yksinkertaisia, mutta joskus todella kalliita ja melko omituisia. Ehdottomasti risiiniöljyn käyttö mielletään yhdeksi helpoimmista, ripsiä kaunistavista ratkaisuista. Tämä tapa näyttää olevan ensimmäinen, mutta siitä herää yksi kysymys: ’Toimiiko risiiniöljy kaikilla?’. Useita euroja maksava kemikaliosta saatava öljy ravitsee, kosteuttaa ja saa ripset kiiltämään, se on varmaa. Mutta tämä tuote ei saa ripsistä pidempiä tai tuuheampia. Se mitä risiiniöljyn käytöstä voi seurata, ovat ärtymys, silmien polttelu, ja pahimmassa tapauksessa ripsien lähtö. Entä mitä muita tapoja on? Useimmat naiset valitsevat hennavärin, ripsipermanentin, tai tekoripsien tai jopa ripsisiirränäisten välillä! Mikään näistä tavoista ei takaa luonnollista lookkia. Henna vain värjää ripset, permanentti voi johtaa ripsien kuivumiseen ja ripsienpidennykset taas vievät paljon aikaa, ja on huikean kallista. Mitä taas tulee siirrännäisiin – pelkkä sana herättää jo pelon tunteita.

Mikä sitten on paras keino huolehtia ripsistä? Viimeisin, muttei vähäisin mahdollisuus ripsien kunnon parantamiseen ovat ripsiseerumit. Tällä hetkellä Nanolash on yksi parhaimmista ripsiseerumeista markkinoilla. Miksi? Tällä ripsiseerumilla on paljon merkittäviä ominaisuuksia. Ensimmäisenä, se hoitaa silmän ympärystä, uudistaa, pidentää ja tuuhentaa ripsiä. Lisäksi Nanolash antaa kunnollisia tuloksia, eikä hinta ole päätähuimaava. Voiko Nanolash ripsiseerumi korvata muut tavat pidentää ja hoitaa ripsiä? Kyllä, se voi. Ehdottomasti!

Mikä puhuu Nanolashin puolesta? Tämä tuote kilpailee muita tapoja vastaan pidentämisessä, tuuheuttamisessa ja ripsien uudistumisessa. Ja kilpailuala on laaja. Alkaen lopputuloksesta, hoitojaksosta, käyttötavasta ja koostumuksesta.

nanolash_white

Nanolash ripsiseerumi – hoito ja lopputulokset

Nanolash hoito kestää suunnilleen kuusi kuukautta. 3 millilitrainen pullo kestää näinkin pitkän hoitojakson. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvillä jo kahden tai kolmen viikon jälkeen käytön aloittamisesta. Kahden tai kolmen kuukauden päästä lopullinen tulos on saavutettu. On suositeltavaa käyttää seerumia muutaman päivän välein, jotta lopputulos kestää pitkään.
Hoidon aikana ripsien kunto paranee merkittävästi. Nanolash tehostaa uusien ripsien kasvua ja antaa niille uutta voimaa toimia. Sen jälkeen piteneminen, tuuheutuminen ja tummentuminen etenee. Ripsistä tulee voimakkaat, kosteutetut ja ravitut. Lisäksi niiden tippuminen vähenee ja hangattavuuden kestäminen (meikinpoiston aikana) kasvaa. Ripset eivät myöskään altistu enää kemiallisille tai fyysisille vaurioille.

Nanolash ripsiseerumin käyttö

Millaista Nanolash ripsiseerumin käyttö on? Se on yllättävän nopeaa ja helppoa, ja se muistuttaa eyelinerin lisäämistä. Ennen käyttöä on ehdottoman tärkeää puhdistaa silmäluomet sekä ympäröivä ihoalue. Vain puhdas iho antaa suotuisan ympäristön aktiivisille ainesosille tunkeutua kohti ripsen juuria ravitakseen niitä. Maalaa ohut viiva applikaattorilla (pieni sivellin) ripsirajaan niin ylä- kuin alaluomellekin. Ripsiseerumi imeytyy välittömästi. Tällaista käyttöä jatketaan, kunnes halutut lopputulokset ilmestyvät.

Nanolash ripsiseerumi – ainesosat

Miksi Nanolash ripsiseerumi toimii niin tehokkaasti? Sen nopeus ja tehokkuus johtuu sen koostumuksesta. Kosmetiikka on tehty luonnollisten, kasviperäisten ainesosien pohjalle. Nanolashistä voimmekin löytää kukka- tai hedelmäuutteita. Siinä on myös ripsien kasvuun vaikuttavia sekä ripsistä huolehtivia aktiivisia aineosia. Jokaikinen Nanolashin valmistuksessa käytetty ainesosa on turvallinen, joka tarkoittaa sitä, etteivät ne aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita. Tuotetta voivat käyttää myös ne, jotka käyttävät piilolinssejä tai joilla on herkkä iho. Jos tuotetta joutuu silmiin, tulee silmät pestä puhtaalla vedellä. Jos ärsytystä ilmaantuu, on suositeltavaa keskeyttää hoito tai ottaa yhteys lääkäriin.

Keille Nanolash on tarkoitettu?

Nanolashiä suositellaan kaikille, jotka haluavat upeat, pitkät ripset ja vetoavan ulkonäön. Seerumia voivat käyttää naiset sekä miehet. On selvää, että naiset todennäköisemmin haluavat Nanolash ripsiseerumia. Tuote sopii erityisesti niille, joilla on lyhyet, ohenevat, heikot ja kirkkaat ripset. Nanolashia ei missään tapauksessa tule käyttää mikäli on raskaana, imettää, alaikäinen, tai käy läpi kemoterapiaa. Toisaalta ne, jotka käyttävät piilolinssejä tai joilla on iho-ongelmia, voivat vapaasti hyötyä Nanolash hoidosta.

Nanolash – lisätietoa

Nanolashiä ostaessa maksat eniten laadusta – tuote maksaa 39 €. Tuote myydään tiukasti suljetussa paketissa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.