Hiuspään täydellinen hoito alkaa oikean tuotteen valinnasta. Shampoo ja hoitoaine ovat kaikista tärkeimmät tuotteet hiuspään hyvän terveyden ja ulkonäön takaamiseksi. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit valita juuri sinulle sopivan shampoon ja hoitoaineen.

Määräytyminen hiustyypin perusteella

Ensin sinun on tiedettävä hiustyyppisi. Onko hiuksesi kuivat, normaalit vai rasvaiset? Onko hiuksesi värjätyt tai käsitellyt kemikaaleilla? Nämä ovat kysymyksiä, jotka auttavat sinua määrittämään hiustyypin ja siten valitsemaan sopivimman shampoon ja hoitoaineen.

Kuiville hiuksille

Kuiville hiuksille suositellaan intensiivisesti kosteuttavia ja ravitsevia shampoita ja hoitoaineita. Nämä tuotteet sisältävät tuhdisti kosteutta ja ravintoaineita, jotka auttavat hiuksia palauttamaan tasapainonsa.

Rasvaisille hiuksille

Rasvaisille hiuksille suositellut shampoo ja hoitoaine ovat kevyitä ja ne auttavat tasapainottamaan talin tuotantoa. Nämä tuotteet auttavat myös puhdistamaan hiukset ja hiuspohjan ilman, että ne kuivattavat hiuksia liikaa.

Värjätyille hiuksille

Värjätyille hiuksille suositellaan tuotteita, jotka suojaavat ja säilyttävät värin mahdollisimman pitkään. Nämä tuotteet myös auttavat suojaamaan hiuksia vahingoilta, jotka voivat johtua toistuvasta värjäyksestä.

Nämä ovat vain perusohjeita oikean shampoon ja hoitoaineen valintaan. On suositeltavaa, että keskustelet ammattilaisen kanssa hiuksesi tarpeista ennen minkään tuotteen ostamista.