Kauniit, huolitellut kynnet ovat naiselliset, mutta myös tunnusmerkkimme. Monet naiset pitävät niitä vain koristeena, joten ei ihme, että haluamme niiden olevan kauniit. Joskus on kuitenkin sellaisia päiviä, jolloin kynnet eivät yksinkertaisesti halua tehdä yhteistyötä. Tällaisina päivinä koko manikyyri ei vain toimi. Jos sinullakin on kuivat kynsinauhat tai et ole levittänyt kynsilakkaa tasaisesti – tule ja opi, miten manikyyri tehdään oikeaoppisesti. Me tiedämme täydellisen tavan, jolla kynnet näyttävät upeilta aina.

KYNSIEN VIILAAMINEN

Kynsien viilaaminen on välttämätöntä, mutta se voi olla myös hyvin petollista niiden kunnon kannalta. Väärä viila voi saada aikaan kynnen reunaan mikrovaurioita. Reunasta tulee röpelöinen, ja päivän aikana vesi ja kosteus pääsevät kynnen sisään. Näin kynsilaatta halkeaa tai katkeaa. Siksi kannattaa hankkia lasiviila, koska se pitää parhaiten huolta herkästä kynsistä. Muista viilata kynttä vain yhteen suuntaan, jotta reuna on sileä, eikä saa kynttä halkeamaan.

KYNSILAKAN LEVITTÄMINEN VAIHE VAIHEELTA

  1. Viilaa ja puhdista kynsilaatta, jotta kynsilakka pysyy paremmin.
  2. Levitä aluslakkaa, joka suojaa kynttä kynsilakan haitallisilta ainesosilta ja estää kynsilaatan värjäytymisen. Aluslakka saa manikyyrisi pysymään paremmin ja kynnet saavat parempaa ravintoa.
  3. Värin aika! Levitä tippa valitsemaasi kynsilakkaa kynsilaatan keskelle – yritä laskea tippa hieman kynsinauhan yläpuolelle. Muista, että pisara ei saa olla liian suuri, jotta sitä ei roisku iholle.
  4. Levitä nyt tippa varovasti ensin ihoa kohti käyttäen sivellintä, jossa on vähän tuotetta.
  5. Jaa sitten pisara vastakkaiseen suuntaan kynnen reunaan. Vie väriä kynsilaatan päähän saakka.
  6. Nyt on sivujen aika. Aseta sivellin kynnen tyvelle – aivan ihon viereen ja kuljeta sitä varovasti kynsilaatan pyöristettyä osaa pitkin kynnen sivulla.
  7. Levitä nyt yhdellä sulavalla liikkeellä kynsilakkaa kynsilaatan sivuille kohti reunaa. Tee samoin kynnen toisella puolella. Toista se jokaisen kynnen kohdalla.
  8. Kummassakin kynsissä pitäisi olla kaksi kerrosta tuotetta. Muista odottaa hieman ensimmäisen kerroksen levittämisen jälkeen, jotta kynsilakka ehtii kuivua ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Kahden kerroksen jälkeen värin pitäisi olla syvä ja ilmeikäs. Jos huomaat, että kynnet tarvitsevat kolmannen kerroksen, voit tietysti tehdä sen, mutta muista, että liian suuri määrä tuotetta huonontaa manikyyrin kestävyyttä.
  9. Viimeisenä kannattaa käyttää väritöntä päällyslakkaa, joka antaa kiiltoa ja suojaa kynsiä vaurioilta. Jos haluat, että manikyyri kestää pidempään kuin päivän tai kaksi, suojaa kynnen reuna värittömällä kynsilakalla. Vedä vain siveltimellä kynnen reunaa pitkin. Upea manikyyrisi on valmis!