Käytätkö usein kampauksesi luomiseen fööniä tai suoristusrautaa? Mikäli vastasit kyllä, mietit varmaan myös, miten voit suojata hiuksesi erilaisilta lämpövaurioilta, kuten kuivumiselta ja haurastumiselta. Helpoin tapa pitää hiuksesi turvassa on tietysti tarttua lämpösuojasuihkeeseen – kosmetiikkaan, joka suojelee kutrejasi muotoilutyökalujen tuottamalta lämmöltä. Näin hiuksesi pysyvät hyvännäköisinä ja terveinä, vaikka ne altistuisivat lämpömuotoilulle päivittäin. Alta löydät lyhyen listauksen parhaimmista suihkeista, jotka ovat tällä hetkellä myydyimpiä ja käyttäjiensä parhaiksi arvioimia. Mikä lämpösuojasuihke löytää paikkansa juuri sinun kylpyhuoneesta?

ARVOSTELU: Lämpösuojasuihkeet hiuksille

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE

Nro 1. Nanoil Heat Protectant Spray

KOKO: 200 ml

Tämä on yksi parhaimmaksi luokitelluista hiustuotteista, jotka on suunniteltu nimenomaan lämpömuotoiluun. Se ei ainoastaan suojaa hiuksia föönin tai suoristusraudan tuottamilta korkeilta lämpötiloilta, vaan se myös suojaa hiuksia UV-valolta ja kuivalta ilmalta. Silkkiproteiineja sisältävä Nanoil Heat Protectant Spray -suihke tekee hiuksistasi myös terveemmän näköiset, tehden niistä sileämmät, kiiltävämmät ja miellyttävän tuntuiset. Ja parasta tässä lämpösuojasuihkeessa on ehdottomasti se, että se tekee kaiken tämän ilman, että se painaa hiuksia alas.

Kaikille hiustyypeille sopiva Nanoil-lämpösuojasuihke kesyttää todistetusti myös kaikkein kurittomimmatkin hiukset. Mikä sitten tekee siitä hehkutuksen arvoisen? Ravinteikkaan koostumuksen lisäksi se tarjoaa suojaa aina 220 °C / 440 °F saakka. Kiinnostuitko? Käväise nanoil.fi -sivustolla saadaksesi tuotteesta enemmän lisätietoja.

Nro 2. Kevin Murphy Ever Smooth, Heat Activated Style Extender

KOKO: 150 ml

Monet Kevin Murphyn nimeen vannovat, eivät säikähdä kovaa hintaa, jonka joutuu maksamaan merkin mistä tahansa tuotteesta. Kevin Murphyn suuren suosion ei kuitenkaan pitäisi olla yllätys kenellekään – merkin ammattilaisten käyttöön suunnittelemaa kosmetiikkaa käytetään kampaamoissa ympäri maailmaa. Vaikka voit varmasti löytää halvempiakin tuotteita, joilla saat aikaan samanlaisia tuloksia, Kevin Murphy on silti johtava kosmetiikkamerkki, joka tuo markkinoille tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti. Sama pätee myös heidän Heat Activated Style Extenderiinsä.

Tämä lämpösuojasuihke on luotettavaa kosmetiikka, joka suojaa hiuksiasi korkeilta lämpötiloilta. Ja jos kamppailet pörröisyyden ja staattisuuden kanssa, Kevin Murphy Ever Smooth on liittolaisesi. Se jopa edistää sileyttä ja antaa ekstrakiiltoa! Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä huomiona haluamme korostaa, että tuotteen koostumus sisältää runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia, kuten puunkuori-, sinisypressi- ja valkosypressiuutteita.

Nro 3. Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

KOKO: 60 ml ja 250 ml

Kahdessa koossa saatavilla oleva Bumble and Bumble -lämpösuojasuihke antaa hiuksillesi neljä asiaa: UV-suojaa, sileyttä, kiiltoa ja tietysti suojaa lämpövaurioilta. Ja koska tuote on mahdollista valita myös pienemmässä koossa, suosittelemme valitsemaan sen. On nimittäin huomautettava, että ihanalta tuoksuva tuote, painaa joitakin hiustyyppejä alaspäin, varsinkin jos hiuksesi ovat huokoiset, paksut ja rasvoittumiselle alttiit.

Kannattaa siis ensin varmistaa, että Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil sopii hiuksillesi, ja jos se sopii, niin saatat jopa rakastua siihen, kiitos sen upean kyvyn muuttaa kuivat hiukset täydellisen kosteutetuiksi. Ja tämäntyyppiset hiukset nimenomaan tarvitsevat kaikkein eniten lämpösuojaa. Tuotteen vaikutus perustuu 6 erilaisen öljyn sekoitukseen, joka paitsi korjaa vaurioituneita hiuksia, se antaa myös suojaa lämpövaurioita vastaan. Suihke on itse asiassa melko tehokas, mikä on tietysti vain plussaa, kun otetaan huomioon sen melko kallis hinta. Kaunis tuoksu on kuitenki toinen mainittava plussa.

Nro 4. OUAI Heat Protection Spray

KOKO: 126 g

Luonnolliset öljyt tekivät OUAI’n brändinä tunnetuksi maailmanlaajuisesti. Aivan äskettäin merkki on lanseerannut myös lämpösuojasuihkeen, joka sattuu olemaan yhtä suosittu ja rakastettu uskollisten OUAI-käyttäjien keskuudessa kuin muutkin heidän tuotteensa. Vaikka yksi pullo ei riitäkään kovinkaan pitkäksi aikaa, tuotteen vaikutukset ovat todella hämmästyttäviä. OUAI Heat Protection Spray on helppo levittää hiuksiin ja se luo kevyen suojakerroksen, joka ei paina hiuksiasi alas eikä anna lämmön ryöstää hiuksista kosteutta.

Mikä parasta, tämän suihkeen ei ole tarkoitus jättää hiuksiin mitään jälkiä tai jäämiä. Sen sijaan se jättää jälkeensä vain täydellisen sileät, kiiltävät ja näkyvästi vahvemmat hiukset. Tämä vaikutus johtuu erityisistä lämpöpolymeereistä, jotka toisaalta suojaavat hiuksia korkeilta lämpötiloilta ja toisaalta pidättävät vettä sisäänsä. OUAI Heat Protection Spray sopii myös erittäin herkille, hienoille ja rasvoittuville hiuksille.