Arvaus: muotoilet hiuksesi usein kuumilla muotoiluvälineillä mutta olet myös huolestunut hiustesi kunnosta? Päivittäisestä muotoilusta ja kosteuden sekä kiillon menetyksestä ei tarvitse olla huolissaan, jos käyttää Nanoil Heat Protectant Sprayta. Lue lisää ja huomaa, miten helppoa on pitää hiukset turvassa yhden lämpösuojasuihkeen avulla.

Hauraat, elottomat ja kaksihaaraisista kärsivät hiukset ovat selvä merkki siitä, että kuumuutta käyttävät hiusvälineet eivät ole puolellasi. Miten näihin rasittuneisiin hiuksiin saa jälleen eloa?

Vahvemmat hiukset Nanoil Heat Protectant Sprayn avulla

Tämä upea lämpösuojasuihke Nanoililta tekee paljon muutakin kuin suojaa hiuksia lämmöltä. Tuotteella on ässä hihassaan! Ensinnäkin se myös ravitsee, vahvistaa ja tukee hiusten palautumista. Sen lisäksi, että Nanoil Heat Protectant Spray saa hiuksista terveen näköiset, se myös pitää kampauksen paikallaan koko päivän.

Täydellinen koostumus

Tarkoin valittujen ainesosien ansiosta Nanoil Heat Protectant Spray mahdollistaa täydellisen näköiset ja kiiltävät hiukset sekä pitää hiukset suojassa voimakkaalta tuulelta, pakkaselta ja auringolta. Pantenoli, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini, sulkee kosteutta ja ravintoaineita hiuksiin. Pantenolin lisäksi lämpösuojasuihkeessa on myös antioksidantteja – eli E-vitamiinia. Suihke avulla hiuksista tulee sileät, suojatut ja ne häikäisevät muut kiillollaan. Tuotetta suihkutetaan hiuksiin, jonka jälkeen tartutaan valittuun muotoiluvälineeseen ja luodaan upean näköinen kampaus.

Suoja korkeiden lämpötilojen vaurioilta

Nanoil lämpösuojasuihkeen tarjoama suoja on erittäin tehokas, sillä se suojaa jopa 220 celsiusasteelta! Tähän tuote kykenee luomalla näkymättömän ja painottoman suojakerroksen hiusten pinnalle. Sama kerros sulkee kosteuden hiuksiin, joka ehkäisee kuivuutta, haurautta ja värin haalistumista. Tämän takia Nanoilin lämpösuojasuihkeeseen kannattaa tarttua aina, kun hiuksia haluaa käsitellä kuumuutta hyödyntävillä muotoiluvälineillä.

Miksi Nanoil Heat Protectant Spray?

Jos olet kyllästynyt käyttämään useita tuotteita hiuksia laittaessa, voit korvata ne kaikki yhdellä tuotteella. Osaatko arvata millä? Aivan oikein – Nanoil Heat Protectant Spraylla. Yhdellä suihkeella hiuksia voi suojata, kosteuttaa, silottaa ja kesyttää – joka puolestaan helpottaa muotoilua huomattavasti. Uskomaton suihke Nanoililta tekee hiuksista joustavammat ja ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita. Lisäksi tuote suojaa hiusväriä haalistumasta.

lämpösuojasuihke ohuille hiuksille Nanoil

100 % suoja Nanoililla

Nanoilin lämpösuojasuihke on tärkeä tuote, jos hiukset haluaa pitää vahvoina ja kiiltävinä. Kun tuotetta käyttää, hiukset:

  • ovat suojassa korkeilta lämpötiloilta
  • eivät kärsi sähköisyydestä tai pörröisyydestä
  • takkuuntuvat vähemmän
  • ovat helpot muotoilla
  • saavat lisää kiiltoa
  • palautuvat nopeammin

Käytä Nanoilin suihketta ennen föönausta, suoristamista tai kihartamista pitääksesi hiukset 100 % suojassa kuumudelta ja kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Hyvä uutinen on se, että Nanoil tarjoaa kaiken tämän latistamatta hiuksia. Tällaiset tuotteet toimivat usein vain kosteissa hiuksissa mutta Nanoil Heat Protectant Sprayta voi suihkuttaa myös kuiviin hiuksiin, jos niitä haluaa suojata auringolta.

Tuotteen vaikutuksista ja ominaisuuksista voi lukea lisää Nanoilin kotisivulla nanoil.fi. Tutustu hiustenhoitotuotteisiin ja luo itsellesi uniikki ja toimiva hiustenhoitopakkaus!