Muotisuunnittelijat ovat melko usein todistaneet, että he osaavat luoda vaatteiden ja asusteiden lisälsi myös kosmetiikkaa. Burberry on lähti samalle polulle. Ja näin syntyi Velvet Foundation.

Yksi asia on selvä, kun sanoo Burberry, mieleen tulee tietynlainen kuvio. Se toistuu jokaisessa tämän Brittiläisen muotitalon vaatteessa. Nyt tämän tunnetun kuvioinnin voi myös löytää jopa meikkivoiteesta, jonka luonut, kukas muukaan kuin Burberry. Kuvio peittää Velvet Foundationin pakkauksen, eikä tätä tuotetta voi missata kaupan hyllyllä kun etsii täydellistä kosmetiikkaa. Burberryn meikkivoide on todellisesti muutakin, kuin vain nätti pakkaus. Mutta puhutaan nyt kosmetiikan ulkonäöstä. Tuote on muovisessa pullossa, jonka peittää pahvi siten, että osa tuotetta sekä brändin ominainen ulkonäkö ovat molemmat näkyvillä. Mitä tulee annostelijaan, se on pumppupullossa, josta saa täydellisen määrän meikkivoidetta käyttöön kerralla. Kääntämällä oikealle päästä tuote aukeaa, ja kääntämällä vasemmalle se menee kiinni, jolloin meikkivoidetta ei valu ulos.

Burberryn Velvet Foundationia on saatavilla kymmentä eri beigen ja ruskean sävyä. Meikkivoide peittää epäkohdat ja tasoittaa ihonväriä. Se antaa lisäksi matan lopputuloksen, jolloin puuteria ei tarvi lisätä. Se voi olla kuitenkin suositeltavaa rasvaiselle ja sekaiholle, koska silloin iho saattaa kiiltää nopeammin. Yksi painallus riittää antamaan meikkiä tarpeeksi koko kasvojen peittämiseen. Laita tuotetta ihollesi sormienpäilläsi. Myös meikkisieni tai tasapäinen sivellinen voivat olla hyviä tuotteen levittämiseen.

Burberryn Velvet Foundation ei sisällä öljyisiä ainesosia. Toisinsanoen, sillä on öljytön koostumus. Se mitä tuote sisältää, on villiruusu-uutetta, joka kosteuttaa, antaa hennon tuoksun ja keveyden sekä mukavuutta käytössä levittämisen lisäksi. Toisinsanoen, kevyt koostumus tekee siitä lähes huomaamattoman tuntuisen kasvoillamme.

Ja vielä lopuksi, yksi pullo sisältää 30 ml Velvet Foundationia. Pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä.