Uuden vuoden aatto on aivan nurkan takana. Onko asu valittu mutta meikin suhteen ei vieläkään ole mitään ideoita? Etkö tiedä, mikä saa sinut hohtamaan? Ei syytä huoleen, lue alta tämän uuden vuoden huippumeikkitrendit.

Sinun ei tarvitse viettää tunteja peilin edessä näyttääksesi häikäisevän kauniilta tänä uutena vuotena. Luova idea ja viisaasti valittu meikkityyli riittää (kaikki eivät nimittäin näytä hyvältä smokey eye -meikissä).

Uuden Vuoden Aaton meikki – käytä kimalletta!

Tämän vuoden suosituin uuden vuoden meikkiin kuuluu taatusti kimalletta. Ei ole epätavallista, että tällaisessa tapahtumassa naiset haluavat mieluummin hohtaa kuin kadota tuhansien valojen, rakettien ja sädetikkujen taakse.

Aaton kuumimpiin trendeihin kuuluu kimalle, kullan ja hopean sävyt, metalliset luomivärit ja sateenkaaren väriset korostuskynät. Kimalle, joka on ottanut vallan tänä kautena, näkyy myös uuden vuoden aaton trendeissä – se tulee näkymään luomissa, kynsissä ja jopa kulmakarvoissa! Metallisen viimeistelyn voi saada kullan ja hopean sävyisillä luomiväreillä ja muilla metallisilla sävyillä.

Uuden Vuoden Aaton huippuvärit

Meno on epäilemättä hyvin värikästä tähän aikaan vuodesta. On hyvä tietää, mitkä värit ovat suosituimmat tänä vuonna. Helpoin tapa on tarkkailla uuden vuoden aaton trendejä.

Suurimmat värierot löytyvät tietenkin luomiväreistä. Meikkaajat suosittelevat vahvoja värejä, kuten pinkkiä ja violettia. Hyvä valinta on myös viininpunainen, sininen ja suolakurkun vihreä. Musta smokey eye tulisi vaihtaa metallisempaan sävyyn, esimerkiksi violettiin.

Vaikka kauniisti korostetut silmät ovat huomion keskipiste, värejä voi myös laittaa huulille.

Uuden Vuoden Aaton trendi 1: hopeanvärinen eyeliner

Kimalle näyttää upealta iltameikissä mutta vain oikeissa suhteissa. Mauttomuuden välttämiseksi voi lisätä hieman hehkua asusteiden muodossa. Tämän vuoden hitti on hopeinen eyeliner. Itselleen kannattaa hankkia geeli- tai nestelineri niin nopeasti kuin mahdollista. Miten sitä käytetään? Ihan kuten tavallista eyelineria, yhdessä mustan silmäkynän kanssa tai ilman.

Uuden Vuoden Aaton trendi 2: värikkäät korostuskynät

Korostettu iho ei ole uusi trendi. Uuden vuoden kunniaksi se on kuitenkin saanut täysin uuden muodon. Illalla trendikkäimpään lookiin kuuluu ns. lasi-iho, eli hyvin kiiltävä ja kimalteleva lopputulos. Miten se saadaan aikaan? Iho näyttää siltä, että se olisi peitetty läpinäkyvällä, peilimäisellä pinnalla. Kostean ja hohtavan näköinen iho on nouseva Uuden Vuoden trendi.

Uuden Vuoden Aaton trendi 3: Käytä Kimalletta!

Tätä uuden vuoden aattoa dominoi vahvasti korostetut silmät. Silmämeikit muistuttavat diskopalloja ja kultatahroilla päällystetyt luomet ovat kuuminta hottia. Kimalletta ei laiteta vain silmille, sitä voi laittaa huulille, poskille, kynsille ja hiuksiin. Kiinnostava trendi uutena vuotena on myös luonnollisella värillä korostetut kulmakarvat, joiden päälle on asetettu hieman kimalletta.