5 kulmakynää, jotka ovat maineensa veroisia Tutustu arvosteluumme!
Kulmakynien avulla voit nopeasti korjata kulmakarvojesi ulkonäköä. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, ellei käyttämäsi tuote ole pitkäkestoinen ja tarkka. Miten valita paras, kun kauneusalan markkinoilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja? Jotta tämä olisi sinulle helppoa, kokosimme listauksen 5 parhaasta kulmakynästä, jotka nauttivat kuluttajien kestosuosiota.

Kulmia tulisi aina korostaa, mutta pitää muistaa, että lopputuloksen tulisi näyttää luonnolliselta. Liioitellut kulmakarvat saattavat näyttää melko hassulta, eikä ihme, sillä ne eivät todellakaan näytä hyvältä. Tutustu arvosteluumme ja tee kulmasi kuin ammattimeikkaaja!

TOP 5 KULMAKYNÄÄ, JOIHIN KANNATTAA KIINNITTÄÄ HUOMIOTA

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Jos arvostat ultrahienoa ja tarkkaa kulmakynää, tämä tuote ei voi jäädä huomaamatta. Nanobrow Eyebrow Pencil on hitti kosmetiikkamarkkinoilla. Tämä ammattimainen kulmakynä on erittäin pitkäkestoinen, tukeva ja helppokäyttöinen. Sen hienostunut kärki on aina oikean kovuuden omaava, sillä sitä ei tarvitse teroittaa. Se korostaa kaikenlaisia kulmakarvoja, joten ne näyttävät aina luonnollisen kauniilta. Haaveiletko ihanteellisesti muotoilluista kulmakarvoista ilman groteskia vaikutusta? Parempaa tuotetta et voisi löytää! Kärjen täydellinen kovuus toimii feathering-menetelmällä, määrittelemällä ala- ja yläreunoja tai päällystämällä koko kulmakarvan värillä. Valitse neljästä saatavilla olevasta sävystä yksi sävy, joka aivan varmasti hämmästyttää sinut. Samettinen koostumus liukuu iholla pehmeästi, piirtää lisäkarvoja ja täyttää kaikki ei-toivotut aukot ilman, että se tahraantuu tai irtoaa päivän mittaan. Tuote takaa upean meikin ja lumoavan lopputuloksen! Onko toiveenasi saada kulmakarvat, jotka on viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten? Toki, Nanobrow Eyebrow Pencilin avulla se on uskomattoman helppoa. Nanobrow Eyebrow Pencil on erittäin kehuttu tuote, jota ammattimeikkaajatkin arvostavat. Harkitut värit, tarkka kärki, miellyttävä levitys ja tietenkin upeat tulokset – kaikki tämä on mahdollista tämän uskomattoman kynän avulla.

tsekka: https://nanobrow.fi/

2. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow

Tällä upealla sisäänvedettävällä kulmakynällä saavutat unelmiesi efektejä. Siinä on sisäänrakennettu, tarkka spoolie, joka erottelee karvat vaivattomasti ja pitää ne paikallaan koko päivän. Muutama yksinkertainen liike riittää peittämään harvat alueet ja luomaan kolmiulotteisen lopputuloksen. Ulosvedettävä applikaattori piirtää lisäksi superohuita viivoja, jotka jäljittelevät oikeita karvoja. Voit valita omasi kahdeksasta intensiivisestä väristä! Sarjaan kuuluu myös häivytyssivellin, jolla saat aikaan mahdollisimman luonnollisen vaikutelman. Kulmien meikkaamisen ei tarvitse olla vaikeaa! Muista, että paras kulmakarvojen muoto on se, joka näyttää hienovaraiselta. Piirrä lisäkarvoja niihin kohtiin, jotka sitä tarvitsevat, ja määrittele sitten kaaret hahmottelemalla ne niiden luonnollisen muodon mukaisesti. Maksimaalisen tuuheat kulmakarvat hetkessä!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Tämä hienostunut kulmakynä on varastanut monien kuluttajien sydämet. Aina tarkka kärki on 0,9 mm paksu ja se voidaan vetää ulos kotelosta. Se värjää kulmat täydellisesti, korostaa ja täyttää ne yhdellä kauniista sävyistä ja muotoilee ne juuri oikein koko päivän ajaksi. Hienovaraisesti piirretyt viivat muistuttavat luonnollisia kulmakarvoja. Tukevalla spiraalisiveltimellä voit annostella oikean määrän pigmenttiä, jolloin saat upean ilmeen joka tilanteeseen. Vedenkestävää #Bomb Brows -kulmakynää on saatavana kahdeksassa värissä. Tärkeää on huomauttaa myös, että tuote tarjoaa kulmien muotoilun ja hoidon yhdessä tuotteessa. Sen täyteläinen koostumus koostuu E-vitamiinin, risiiniöljyn ja kookosöljyn seoksesta. Tämä kulmakynä tuottaa vaikutelman kestomeikistä!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Haluaisitko saada paksut kulmakarvat kuin suoraan muotilehden sivuilta? Nyt se on maailman helpoin juttu! Tämän kynän avulla kestävän meikin ja täydellisesti muotoillut kulmakarvat on helppo saavuttaa! Sitä on saatavilla kahdeksassa sävyssä, jotka sopivat jokaiseen kulmatyyppiin. Charlotte Tillbury Brow Cheat levittyy erinomaisesti kulmiin ja korostaa jopa hyvin vaikeasti käsiteltäviä kulmakarvoja. Tulokset kestävät koko päivän, eikä niitä tarvitse korjailla. Tämä maaginen tuote täyttää aukot ja laikut, lisää luonnollista kiiltoa ja määrittelee kulmakarvat lähes vaivattomasti! Korostettua kauneutta vain yhdessä hetkessä! Se on mahdollista Charlotte Tillbury Brow Cheatin ansiosta!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Tämän ikonisen brändin kulmakynä korostaa kulmia maksimaalisella tarkkuudella. Sen sisäänvedettävä, erittäin ohut kynä täyttää peittämistä kaipaavat alueet luoden kolmiulotteisen efektin. Se on luotu kaikenlaisiin meikkeihin – luonnollisista rohkeisiin ja ilmeikkäisiin. Se on saatavana hyvin hienovaraisissa sävyissä, joten se sopii helposti kasvonpiirteisiisi ja luo ammattimaisen, tyylikkään meikin joka kerta, kun käytät sitä. Sivele vain kulmakarvoja ylöspäin korostaaksesi silmiäsi visuaalisesti ja täytä sitten kulmakarvat hellästi kynää painaen. Voit häivyttää kynän luomaa jälkeä hienostuneella spoolilla. Ja valmista tuli! Diorin kulmakynä ei ole halvimmasta päästä, mutta siihen kannattaa panostaa.