Pitkät, ihanat ja tuuheat ripset, jotka kiinnittävät huomion – tämän ilmeen haluat taatusti luoda joka aamu. Valitettavasti todellisuus on usein toinen. Kerrommekin seuraavaksi, miten luot virheettömän, koko päivän kestävän ilmeen ja saat huomiota herättävät ripset. Mitä ripsiväriä kannattaa käyttää, miten se levitetään ja millä hoidat ripset, jotta niistä tulee pitkät ja häikäisevät? Haluatko kuulla tehokkaita kikkoja suoraan meikkaajilta? Saat pian vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Nautinnollista lukuhetkeä!

1. Taivutetut ripset luovat upean katseen.

Tiedämme, miksi pidät ripsentaivuttimesta, mutta totta puhuen, sitä ei yleisesti pidetä kovinkaan hyvänä ripsille. Taivuttaminen saa ripset näyttämään pidemmiltä ja täyteläisemmiltä, ja luo vaikutelman suuremmista silmistä. Valitettavasti taivuttaminen saattaa myös katkaista ja pilata ripsesi. Hylkää siis ripsentaivutin ja ota käyttöön seuraava vinkki: levitä ensimmäinen kerros ripsiväriä ja paina sormella ripsiä muutaman sekunnin ajan. Levitä sitten vielä toinen kerros ensimmäisen päälle. Saat halutun vaikutelman ilman ripsentaivutinta.

2. Jos sinusta tuntuu, ettet pärjää ilman ripsentaivutinta…

… koska ripsesi ovat hyvin jäykät ja suorat, käytä sitä silloin tällöin, mutta älä paina sitä liian pitkään tai voimakkaasti. Älä käytä ripsentaivutinta liian usein, koska ripset muuttuvat vähitellen ohuemmiksi ja heikommiksi, joten sen seurauksena ne myös näyttävät huonokuntoisemmilta. Jos haluat voimakkaan taivutustehon, kokeile kauneushoitolan tekemää käsittelyä, joka antaa pitkäkestoisen tuloksen. Näin voit luopua ripsentaivuttimesta muutamaksi viikoksi.

Huomaa: et tarvitse suurta painetta taivuttimen käytön yhteydessä. Jos käytät liikaa voimaa, ripset todennäköisesti katkeavat. Sinun tulisi painaa kihartinta varovasti ja pitää sitä muutaman sekunnin ajan räpäyttämättä silmiä.

3. Ripsiseerumi – hyvä lisä upeampiin ripsiin.

Jos ongelmasi on aina ollut superohuet, heikot ripset ja lisäksi pilaat ne ripsentaivuttimella, saatat kohdata haasteita myös niiden elvyttämisessä. Onneksi on olemassa tuote, joka saa ripset kasvamaan vahvoiksi, terveiksi ja upeiksi. Käytä säännöllisesti ripsiseerumia. Sinun tarvitsee vain käyttää tähän muutama sekunti joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Pääset nopeasti jyvälle siitä. Entäpä seerumin vaikutukset ripsiin? Ne kasvavat vielä kaksi kertaa pidemmiksi, paksummiksi, vahvemmiksi ja tummemmiksi. Hyvä ripsienpidennysseerumi on paras lääke ohuisiin, lyhyisiin ripsiin.

4. Hyvä ripsiväri on upeiden ripsien salaisuus.

Valitse ripsiväri, joka on kevyt, helposti levittyvä ja jonka avulla voit levittää seuraavia kerroksia ilman, että ne paakkuuntuvat. On myös hienoa, jos ripsiväri sisältää hoitavia aineita, jotka hoitavat lyhyimpiä ja hauraimpia ripsiä. Parhaat tuotteet lisäävät volyymia, luovat vaikutelman paksummista ripsistä ja sisältävät kasviuutteita, jotka vahvistavat ripsiä. Jotkut ripsivärit voivat jopa stimuloida ripsien kasvua!

5. Puuteroi ripset ennen meikkiä.

Meikkaajat rakastavat tätä temppua. Et tarvitse pohjustustuotteita loistavaan meikkiin. Hanki irtonaista läpikuultavaa puuteria ja ripottele sitä ripsiin (muista sulkea silmäsi ensin). Levitä sitten ripsiväri. Paksumpien ja pidempien ripsien vaikutus on taattu!

6. Älä itke ripsiesi takia!

Sinun ei tarvitse taistella saadaksesi virheettömät ripset joka päivä. Rakasta niitä vain sellaisina kuin ne ovat. Jos onnistut löytämään parhaan ripsiseerumin ja muistat käyttää sitä säännöllisesti, ne kasvavat lopulta pitkiksi, se on varmaa. Ja sitten sinun tekee jopa mieli luopua ripsiväristä.