Muotityylit tunnetusti tulevat ja menevät. Tsekkaa meikkitrendit, jotka ovat muodikkaita keväällä ja kesällä 2015.

Värikkäät rajaukset silmissä

Tänä vuonna neonrajaus yläluomella on trendikästä. Tämä on vastaveto meikkiartistien innokkaasti, varsinkin muotinäytöksissä, käyttämille värikkäille luomiväreille. Tällaiset rajaukset voi tehdä eyelinerillä, varsinkin mattaisella, vaikkakaan rajauksien paksuutta ei ole rajoitettu. On myös mahdollista liittää jo tehdyt rajaukset silmäluomiin.

Luonnolliset kulmakarvat

Kulmakarvat muodostavat silmille kehyksen. Ne voivat saada kasvosi näyttämään kapeammilta, tai luoda vaikutelman avoimista silmistä. Tällä sesongilla runsaat ja hieman takkuiset kulmakarvat ovat muodikkaat. Parantaaksesi kulmakarvojen muotoa ja väriä, on viisasta käyttää erityisiä harjoja tai muotoilukosmetiikkaa. Kulmakarvojen muotoilussa voivat seuraavat tuotteet olla hyödyllisiä – geeli, harja, pinsetit, sekä kulmaväri tai luomivärit.

Rajaukset alaluomilla

Paksut, intensiiviset ja värikkään rajaukset alaluomilla ovat toinen tämän kevät/kesäsesongin meikkitrendi. Rajaus piirretään yläluomen sisänurkasta jolloin syntyy niinsanottu kiinnitys. Seuraavaksi rajaus päättyy alaluomen sisänurkkaan. On tärkeää, että ylä- ja alaluomien rajausket tehdään samalla värillä.

Violetti luomiväri

Varmasti jokainen haluaa olla muodikas, joskin violetti luomiväri ei sovi jokaiselle. Vain vihreäsilmäiset näyttävät lumoavilta käyttäessään violettia luomiväriä. Voit vapaasti käyttää sen kaikkia sävyjä. Lisää sitä ylä- ja alaluomelle aikaisemmin annettujen ohjeiden mukaan.

Karkkihuulet

Keväällä ja kesällä 2015 huulten tulee olla värikkäät, hienovaraiset ja mehukkaat. Lisää pinkin, oranssin tai korallin sävyistä huulikiiltoa tai -punaa. Voit laittaa lisäksi väritöntä huulikiiltoa tai vain jättää huulet mataksi.

Meikkaa meikkaamatta

Raikkaus, luonnollisuus ja hiernovaraisuus tulevat olemaan suosittuja trendejä meikkaamisessa vuonna 2015. Meikki meikkaamatta on hyödyllinen sekoitus meikkivoiteen ja puuterin käyttä tavoilla, jotka peittävät näpyt tai tummat silmänaluset, ja samaan aikaan parantaa naisen kasvojen viehättävimpiä piirteitä. Voit käyttää korostusta poskille, ohimoille, leualle ja kulmaluun alla. On kuitenkin suositeltavaa olla lisäämättä mattaa tai läpikuultavaa meikkivoidetta suuria määriä.